Kuva: AOP

Mimosa Willamo jakoi uudestaan vuoden 2020 ensimmäisen kuvansa - oli yllättävän enteellinen

30.12.2020 14:45 - Iiro Myllymäki

Jussi-palkittu näyttelijä summaa kuvassa monen tunnot kuluneesta vuodesta.

Jussi-palkittu näyttelijä Mimosa Willamo, 26, on jakanut somessa uudelleen kuvan, jolla hän käynnisti tämän vuoden julkaisut Instagramissa. Kuvassa nainen nähdään kylpyammeessa ja tekstinä lukee ytimekkäästi ”vitun vittu”.

Willamo kertoo kuvatekstissä, että tällä kuvalla hän aloitti tämän vuoden ja tähän kuvaan se on myös hyvä päättää. Väliin on naisen sanojen mukaan mahtunut muun muassa vessapaperistressiä, mökkihöperöityminen, kaiken peruminen, ”järjettömiä puoskareita äänessä” ja ikävä ystäviä.

Mimosa Willamon päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Vuoden 2020 alussa kuvan tuntemukset eivät vielä ymmärrettävästi liittyneet koronapandemiaan. Tuolloin Willamon kuvatekstissä päiviteltiin Australian tuhoisia maastopaloja, Donald Trumpin twiittailuja aseostoista ja kolmannen maailmansodan uhkaa.

Mimosa Willamon vuoteen on mahtunut myös positiivisia asioita. Nainen voitti Jussi-palkinnon parhaasta naispääosasta lokakuisessa gaalassa. Palkinto tuli roolisuorituksesta Aurora-elokuvassa. Tätä ennen Willamo oli voittanut Jussin parhaasta naissivuosasta elokuvassa Päin seinää vuonna 2015. Kyseessä oli nuoren naisen ensimmäinen elokuvarooli. Sittemmin hänet on nähty muun muassa elokuvissa Bodom ja Teit meistä kauniin.

Lue myös: Suomalaisnäyttelijä leikkasi hiukset, epäili avoimesti uutta tyyliä - fanit puolestaan ihastuivat

Lue myös: Mimosa Willamo riisui Helsingin Sanomien kuviin tärkeän syyn takia - seuraajat kiittävät rohkeudesta

Kilpailut

Uusimmat