Kuva: AOP

Britney Spearsin ex-mies oli mukana Trumpin joukoissa keskiviikkona - julkaisi paljonpuhuvan kuvan

08.01.2021 20:15 - Roy Kokkonen

Kohuavioliitostaan poptähti Britney Spearsin kanssa tunnettu Jason Alexander julkaisi keskiviikkona kuvan keskeltä Trumpin kannattajien mielenosoitusta Washingtonissa.

Vuonna 2004 poptähti Britney Spears, 39, nousi otsikoihin vain 55 tuntia kestäneen kohuavioiliittonsa takia. Hän meni tuolloin naimisiin lapsuudenystävänsä Jason Allen Alexanderin, 39, kanssa Las Vegasissa, mutta pari tuli nopeasti katumapäälle.

Alexander on noussut jälleen otsikoihin, sillä hän julkaisi selfien Washingtonissa keskiviikkona järjestetystä Donald Trumpin kannattajien mielenosoituksesta, joka eskaloitui hyökkäykseksi kongressitaloon. 

Trumpin yllyttämät mellakoitsijat mursivat alimiehitetyn poliisin vastarinnan ja hyökkäsivät Yhdysvaltain kongressitaloon, jossa edustajat olivat vahvistamassa vaalitulosta. Yhteenoton seurauksena viisi ihmistä kuoli, joista yksi poliisin ampumana. Yksi kuolleista oli poliisi, joka menehtyi mellakassa syntyneisiin vammoihin.

Lopulta varapresidentti Mike Pence määräsi paikalle kansalliskaartin, joka taltutti mellakan ja ajoi hyökkääjät ulos kongressitalosta.

Alexander poseeraa julkaisemassaan kuvassa väkijoukon keskellä punainen Trump-pipo päässään.

"D.C. Miljoonat tulivat paikalle", hän kirjoittaa.

Ei ole tiedossa, oliko Alexander mukana väkijoukossa, joka hyökkäsi kongressitalon sisälle.

Mies on jakanut sosiaalisessa mediassa Trump-mielisiä lausuntoja myös aiemmin. Lisäksi hän kertoo olevansa maskien vastustaja.

Alexander on nähty julkisuudessa viimeksi elokuussa, silloinkin kyse oli mielenosoituksesta. Mies osallistui tuolloin Spearsin edunvalvonnan päättymistä vastustavaan #FreeBritney-mielenosoitukseen.

Lue myös: Britney Spears esitteli somessa uuden hiustyylinsä: "Irti vanhasta"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat