Kuva: AOP

Kim Kardashian palkitsi Kardashianit-sarjan työryhmän - antoi jokaiselle hulppean lahjan

14.01.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianit-sarjaa kuvattiin 14 vuoden ajan.

Viime vuonna Kim Kardashian, 40, ilmoitti, että hänestä ja hänen perheestään kertova tosi-tv-ohjelma Kardashianit on tullut tiensä päähän. 

Sarjaa tehtiin kaikkiaan 14 vuotta ja 20 tuotantokautta. Siinä pureuduttiin Kardashian-Jenner-perheen arkeen ja nähtiin esimerkiksi Kylie Jennerin kasvu lapsesta ja nuoresta aikuiseksi. Se on myös ollut suuressa osassa urien rakentamisessa ja sen tietää Kardashiankin.

"Ilman tätä sarjaa, en olisi tässä missä olen nyt. Olen äärettömän kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet sarjaa ja tukeneet minua ja perhettäni näiden 14 vuoden aikana. Tämä sarja teki meistä niitä ihmisiä, joita nyt olemme ja sillä on ollut suuri rooli elämämme ja työuriemme muokkaantumisessa," Kardashian kirjoitti päivityksessään, jossa hän kertoi sarjan lopettamisesta.

Viimeinen jakso kuvattiin hiljattain ja Kardashianin kerrotaan hemmotelleen sarjan työryhmää hulppealla lahjalla. Kardashian hankki nimittäin kaikille 30 työryhmäläiselle oman Rolex-kellon.

Hintaa kyseisellä kellolla on noin 10 000 dollaria eli reilut 8 000 euroa. Kaikkiaan Kardashianilta kului siis lahjakelloihin 300 000 dollaria eli lähes 250 000 euroa. 

Kovin kauaa Kardashianit eivät kuitenkaan malttaneet pysytellä poissa, sillä heidän paluustaan kerrottiin jo ennen kuin Kardashianit-sarjan viimeinen jakso oli purkissa. 

Yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu Hulu on kertonut tehneensä sopimuksen Kim, Khloe ja Kourtney Kardashianin sekä heidän äitinsä Kris Jennerin ja sisarpuolien Kylie ja Kendall Jennerin kanssa.

Disneyn omistama Hulu ei tarkentanut minkä tyyppisestä formaatista diilissä on kyse. Tarkoituksena kuitenkin on, että Karjennerit tuottavat "sisältöä" Hulun alustoille loppuvuodesta 2021 alkaen. 

Lue myös: Kimin Playboy-kuvaukset, lyhyt vankilareissu: Muistatko Kardashianit-sarjan ikimuistoiset hetket?

Lue myös: Kardashianit hinnoittelivat itsensä ulos tv:stä - aikovat tuplata tienestinsä suoratoistolla

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat