Kuva: AOP

Caitlyn Jenner paljastaa, kumpaa kuuluisista tyttäristään suosii: "Olemme paljon läheisempiä"

20.01.2021 20:15 - Iiro Myllymäki

Caitlyn Jenner sanoo viettävänsä enemmän aikaa Kylien kuin Kendallin kanssa.

Caitlyn Jenner, 71, on puhunut suhteestaan lapsiinsa The Skinny Confidential Him & Her -podcastissa. Jenner puhui erityisesti siitä, millainen suhde hänellä on kuuluisiin tyttäriinsä Kylieen, 23, ja Kendalliin, 25.

Caitlyn Jenner kertoi olevansa läheisempi Kylien kuin Kendallin kanssa.

- Kendall on hyvin urheilullinen. Meillä on samanlainen asennoituminen elämään. Tulen toimeen molempien kanssa hyvin, mutta Kylie ja minä tunnumme olevan läheisempiä suurimman osan ajasta, Jenner sanoi.

Kylie Jenner (kuva: AOP)

Kendall Jenner (kuva: AOP)

Nainen kertoi, että pyrkii menemään Kylien luo illalliselle kerran viikossa tai kerran kahteen viikkoon.

- Otamme lasin viiniä ja puhumme kaikesta. Siitä näkökulmasta katsottuna olemme paljon läheisempiä. Kendall on aina ollut salaperäisempi. Olemme silti läheisiä, mutta hänestä on hankalampi ottaa selkoa. Kylie puolestaan on kuin avoin kirja, Jenner kertoi.

Vuonna 2017 Kendall Jenner nosti Keeping Up With the Kardashians -tosi-tv-sarjassa esille kokemuksensa siitä, että Caitlyn suosii Kylieta.

- Yritän kyllä tavata häntä ja viettää aikaa hänen kanssaan. Mutta hän vain hehkuttaa Kylieta ja pilaa sen ajan, jonka vietämme yhdessä, Kendall Jenner sanoi.

Myöhemmin samassa jaksossa Kendall teki tunteensa selviksi Caitlynille.

- Valitat siitä, että Kylie ei ole täällä ja se saa minut tuntemaan, etten edes haluaisi olla kanssasi. Minä olen tässä. Enkö ole tarpeeksi hyvä sinulle? Kendall sanoi.

Caitlyn Jennerillä on yhteensä kuusi lasta ajalta, jolloin hänet vielä tunnettiin nimellä Bruce Jenner. Kaksi lapsista, Kylie ja Kendall, on yhdessä Kris Jennerin kanssa. Kris Jenner tunnetaan Kardashian-perheen äitinä.

Lue myös: Caitlyn Jenner kokee transyhteisön hyljeksivän häntä: "Minua vastaan on hyökätty"

Lue myös: Caitlyn Jenner pyysi anteeksi Kardashian-Jenner-klaanilta: "Olin pettynyt, että heitä kritisoitiin"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat