Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Temptation Island Suomeen osallistuva Mika järkyttyi edesottamuksistaan ohjelmassa: "Nyt hävettää!"

27.01.2021 19:45 - Roy Kokkonen

Mirkku ja Mika hakivat ohjelmaan Mikan kaverin yllyttämänä.

Temptation Island Suomen yhdeksännen kauden parit ovat nyt selvillä. Kolmen muun parin lisäksi Levin talvimaisemiin suuntaa nokialaispariskunta Miranda "Mirkku", 20, ja Mika, 23. Ohjelman yhdeksäs kausi alkaa 17. helmikuuta Nelosella ja Ruudussa.

Pari tapasi alkujaan Tinderissä, mutta ensitreffien jälkeen tiet erkanivat. Myöhemmin heillä matchasi uudelleen, ja sillä kertaa tapailu eteni parisuhteeksi. Ennen kuvauksia pari on seurustellut puolen vuoden ajan, ja kaksikko asuu yhdessä.

Kuvausten päättymisestä on noin kaksi kuukautta aikaa, ja tänään järjestetyssä pressitilaisuudessa myös Mirkku ja Mika näkivät itsensä ensimmäistä kertaa kuvaruudulta. 

Julkistus oli osaltaan helpotus, sillä pari on joutunut pitämään tiedon osallistumisestaan itsellään. Ensikurkistus ohjelmaan oli kuitenkin järkytys ainakin Mikalle.

– Päällimäisenä nyt hävettää, kun näki tuon trailerin, Mika huudahtaa Voice.fi:n haastattelussa.

Kurosen grillistä oli apua

Ajatus ohjelmaan lähtemisestä tuli Mikalta - tai oikeastaan hänen lähipiiristään.

– Mun paras kaveri käski hakea, ja mähän hain. Olemme kuulemma just sopiva pari Temppareihin.

Parin suhteeseen on luonut kitkaa Mirkun mustasukkaisuus. Se on edennyt jopa niin pitkälle, että Mirkku on tutkinut Mikan lähettämiä viestejä tämän puhelimesta.

Lisäksi Mika haluaisi oppia puhumaan tunteistaan paremmin. Mies kertoo, että juontaja Sami Kurosen luotsaamista iltanuotioista oli tähän apua.

– Kyllä siihen Samin apua tarvittiin. Alkuun oli vähän vaikeuksia.

Mikan railakas juhliminen aiheuttaa ongelmia

Mika tekee päivätöitä, kun taas Mirkku tekee kolmivuorotyötä, jossa vuoroja voi olla milloin vain. Arkipäivisin kohtaamiset ovat jääneet nopeiksi.

– Ja viikonloppuisin menee sellaiseksi, että Mika saattaa lähteä ryyppäämään. Kaipaan sitä yhteistä aikaa, mutta se saattaa mennä siihen juhlimiseen, Mirkku toteaa.

Mutta kuinka villeistä bileistään tunnettu ohjelma olisi juhlimista vähentänyt?

– Jos siihen olisi vaikka kyllästynyt, Mika vitsailee.

Pari kertoo, että vaikka Levillä oli rankkaa, oli kokemus kuitenkin positiivinen. Tulevia jaksoja he odottavat ristiriitaisin tuntein.

– En tiedä pitäisikö kaivautua jonnekin kiven alle siksi aikaa, Mirkku miettii.

– Kyllä mä suunnittelin, että joko mä lukittaudun kotio neljän seinän sisälle tai sitten mä olen kaksi kuukautta kännissä, että en tajua mitään, Mika sanoo.

Lue myös: Sami Kuronen paljastaa, lähtisikö itse Temptation Islandille - "Jos olisin parikymppinen..."

Lue myös: Temptation Island Suomen parit esiteltiin! Mukana ohjelman historian ensimmäinen transsukupuolinen

Kilpailut

Uusimmat