Kuva: AOP

Shia LaBeouf kiistää kaikki ex-tyttöystävänsä väkivaltasyytökset

11.02.2021 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä kiistää kaiken, mistä entinen naisystävä, muusikko FKA Twigs, häntä syyttää.

Joulukuussa uutisoitiin, että näyttelijä Shia LaBeoufin, 34, entinen tyttöystävä, muusikko FKA Twigs (oikealta nimeltään Tahliah Barnett), 33, syyttää miestä heidän suhteensa aikana tapahtuneesta väkivallasta. FKA Twigs haastoi LaBeoufin oikeuteen seksuaalisesta pahoinpitelystä, pahoinpitelystä ja henkisten vammojen aiheuttamisesta. Kaksikon välinen suhde kesti lähes vuoden ajan.

FKA Twigs on arvostettu laulaja, lauluntekijä ja tuottaja. (kuva: AOP)

People-lehden saamien tietojen mukaan LaBeouf on vastannut syytteeseen kieltämällä kaikki syytekohdat. Mies on vastannut syytöksiin virallisesti tällä viikolla. Vastauksessaan LaBeoufin lakitiimi väittää, että mies kiistää Barnettin saaneen minkäänlaisia vammoja hänen toimintansa seurauksena eikä Barnett näin ollen olisi oikeutettu saamaan häneltä minkäänlaisia vahingonkorvauksia.

LaBeoufin juristit väittävät lisäksi, että Barnettin syytteet seksuaalisesta väkivallasta tulisi hylätä, sillä heidän mukaansa mitkään Barnettin syytteessä kuvaamat tapahtumat eivät olleet luonteeltaan seksuaalisia. LaBeouf toivoo vastauksessaan Barnettin maksavan hänelle oikeudenkäyntikulut ja lisäkorvauksia sen mukaan, mitä oikeudessa katsotaan sopivaksi.

Barnett avautui joulukuussa suhteessa kokemastaan hyväksikäytöstä ja väitti, että LaBeouf muun muassa ajoi holtittomasti autoa hänen ollessaan kyydissä ja uhkaili ajavansa kolarin, ellei nainen tunnustaisi hänelle rakkauttaan. Tämän jälkeen hänen mukaansa he pysähtyivät huoltoasemalle ja LaBeouf heitti hänet autoa vasten ja huusi hänelle aggressiivisesti. Barnett väittää myös muun muassa, että LaBeouf tartutti tahallaan hänelle sukupuolitaudin.

Naisen syytösten tultua julki LaBeouf myönsi kohdelleensa lähipiiriään jo pitkään huonosti alkoholisminsa ja aggressiivisuutensa takia ja saavansa nyt apua alkoholismiinsa. Shia LaBeouf on nyt jäänyt tauolle näyttelemisestä. Lähteen mukaan hän tekee näin keskittyäkseen saamaan tarvitsemaansa apua.

Lue myös: Tässäkö oikea syy siihen, ettei Shia LaBeoufia nähdä uutuuselokuvassa? - "Ei kusipäitä -käytäntö"

Lue myös: Laulaja Sia syyttää Transformers-tähteä patologiseksi valehtelijaksi: 'Pysykää kaukana hänestä'

Lähteet: People, Metro

Kilpailut

Uusimmat