Kuva: AOP

Tässäkö oikea syy siihen, ettei Shia LaBeoufia nähdä uutuuselokuvassa? - "Ei kusipäitä -käytäntö"

06.02.2021 21:15 - Senja Rapila

Shia LaBeouf oli alun perin valittu näyttelemään Don't Worry Darling -elokuvassa. Mystisesti näyttelijä kertoi kuvausten alkaessa, ettei hänellä olisikaan aikaa rooliin ja jättäytyi elokuvasta. Lopulta hänen tilalleen otettiin laulaja Harry Styles.

Näyttelijä Olivia Wilde, 36, on tekemässä uutta aluevaltusta ja ohjaa uutuuselokuvan Don't Worry Darling. Hän on saanut jo nyt, ennen elokuvan valmistumista, kehuja työskentelytavoistaan. Wilde on nimittäin kertonut haastattelussa, että hänellä on tietynlaisia käytäntöjä kuvauksen aikana.

- Eräs, joka on hyvin menestynyt näyttelijä ja ohjaaja tällä alalla, antoi minulle todella kamalan neuvon. Se oli todella hyödyllinen, koska sen jälkeen tiesin, että minun pitäisi tehdä asiat aivan eri tavalla, Wilde on kertonut.

- Hän sanoi, että kunnioitusta kuvauksen aikana saa sillä tavoin, että järjestää kolme isoa riitatilannetta päivän aikana. Ne kolme riita- tai väittelytilannetta nostattavat vaikutusvaltaasi ja muistuttavat, kuka on johdossa.

Wilde on todennut, ettei todellakaan halua käyttää kyseistä tapaa kuvauksen aikana saadakseen valta-asemaansa korostettua. Sen sijaan, että hän haluaisi eriarvoistaa elokuvan tuotantotiimiä, hän haluaa yrittää yhdistää elokuvan näyttelijät ja työntekijät, jotta he tekisivät paremmin yhteistyötä keskenään.

- Meillä on sellainen kuin 'ei kusipäitä -käytäntö'. Se laittaa kaikki samalle tasolle. Olen myös huomannut näyttelijänä sen, kuinka hierarkia setissä erottelee näyttelijät työntekijöistä hyvin oudolla tavalla... se ei palkitse ketään.

Daily Mail -sivusto nostaa esille myös sen, kuinka elokuvan päärooliin oli alun perin valittu Transformers -tähti Shia LaBeouf, 34. Kuvausten alkaessa hän kuitenkin kertoi julkisesti, ettei hänellä ole aikaa rooliin ja jättäytyi pois elokuvasta. Huhujen mukaan Wilden "ei kusipäitä -käytäntö" olisi kuitenkin ollut oikea syy sille, että LaBeoufia ei lopulta haluttu mukaan elokuvaan.

LaBeoufin tilalle valittiin myöhemmin laulaja Harry Styles, 27. Stylesin valinta rooliin osoittautui monella tapaa onnekkaaksi, nimittäin kuvausten aikana Wilde ja Styles ovat ulkomaalaismedioiden mukaan rakastuneet. Pari on mitä ilmeisimmin tapaillut jo hetken aikaa.

Olivia Wilde ohjaa uuden Don't Worry Darling -elokuvan. (kuva: AOP)

Uutisoimme myös aiemmin, että laulaja Sia on syyttänyt LaBeoufia patologiseksi valehtelijaksi. Voit lukea aiheesta enemmän täältä.

Lue myös: Netflixin uusi trillerisarja saa kylmät väreet nousemaan - katso tiivistunnelmainen traileri

Lue myös: Transformes-tähden yllättävä uranvaihto - lopettaa toistaiseksi näyttelemisen

Lue myös: Henri rakensi lumesta ydinsukellusveneen tyttärilleen - katso kuvat upeasta leikkipaikasta

Lue myös: Transformers-tähti otti uuden roolinsa tosissaan - tatuoi koko rintansa

Lähde: Daily Mail, ET Online

Kilpailut

Uusimmat