Kuva: AOP

Mandy Moore ei halunnut keskustella haastattelussa ex-aviomiehestään - lopputulos sai suuttumaan

17.02.2021 15:15 - Senja Rapila

Näyttelijä Mandy Moorella, 36, on tiukat rajat yksityiselämänsä suhteen.

Näyttelijä Mandy Moore, 36, on joutunut ikävän tilanteen keskelle. Hän kertoo kohtaamastaan tilanteesta Instagramin Tarinat -osiossa. Moore aloittaa kertomalla, että eräs lehti oli pyytänyt hänet laajaan henkilöhaastatteluun. 

"Epäröin tämän viestin jakamista useiden syiden vuoksi, kun sain sen eilen. Heräsin kuitenkin tänään aamulla sitä vieläkin ajatellen ja veri kiehuen", Moore kirjoittaa.

Moore paljastaa, että kun lehdelle kerrottiiin vaatimus siitä, ettei haastattelun aikana saisi keskustella eräästä henkilökohtaisesta asiasta, lehti veti haastattelupyyntönsä välittömästi pois. Mooren julkaisemassa kuvassa nähdään, kuinka lehti perusteli valintaansa seuraavalla tavalla:

"Meidän perspektiivistämme olisi todella vaikeaa olla keskustelematta tästä aiheesta."

Lehti kirjoittaa myös, että mikäli Mandy ei halua keskustella aiheesta, he kunnioittavat sitä ja haluavat sen vuoksi laittaa koko haastattelun jäihin.

"Olen ollut tällä alalla jo kaksi vuosikymmentä, minulla olisi vaikka mitä kerrottavaa. Mutta kyllä, tämä lehti saa tehdä miten itse tykkää, mutta tämä antaa todella loukkaavan kuvan. He ovat niin epätietoisia kulttuurisesta keskustelusta perheväkivallan ympärillä, kun he haluavat suoraan linkittää jonkun arvon heidän pahoinpitelijäänsä."

Aihe, josta Moore ei halunnut haastattelussa keskustella, on mitä todennäköisimmin hänen ex-aviomiehensä Ryan Adams, 46. Näyttelijä oli naimisissa rokkarin kanssa vuosina 2009-2016. Moore ja seitsemän muuta naista ovat kertoneet julkisesti vuonna 2019, että he kokivat suhteissaan henkistä väkivaltaa ja kaltoinkohtelua. 

Lue myös: Kendall Jenner julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan poikaystävänsä kanssa - fanit innostuivat

Lue myös: Suosikkijuontaja lyttää prinssi Harryn ja Meghanin vauvauutisen: "Imelä kuva"

Lue myös: Chris Prattin ulkonäkö hämmensi nettikansan: "Mitä hänelle on tapahtunut?"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat