Kuva: AOP

Kihoa ei nähdä Sinkkuelämää -sarjan uusissa jaksoissa - myös toinen henkilöhahmo jäänee pois

19.02.2021 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Sinkkuelämää -sarjan uusista jaksoista jää Samanthan lisäksi kaksi keskeistä mieshahmoa pois.

Ikonisen Sinkkuelämää-sarjan uusissa jaksoissa ei nähdä Chris Nothin, 66, esittämää Kihoa, sisäpiirilähde kertoo Page Sixille.

Nothin näyttelemä hahmo oli suuressa roolissa alkuperäisessä Sinkkuelämää-sarjassa ja sitä seuranneissa elokuvissa. Kiho on Sarah Jessica Parkerin esittämän Carrie Bradshaw'n poikaystävä, jonka kanssa hän meni myöhemmin naimisiin.

David Eigenbergin näyttelemää Miranda Hobbesin (Cynthia Nixon) Steve-rakasta ei myöskään nähdä sarjassa. Tilanne saattaa hänen osaltaan vielä muuttua, sillä Page Sixin tietojen mukaan Eigenberg neuvottelee tuotannon kanssa tulevista jaksoista.

David Eigenberg ja Cynthia Nixon. (kuva: AOP)

HBO Maxin tuottama kymmenosainen And Just Like That on jatkoa katsojat hurmanneelle Sinkkuelämää-sarjalle. Sarja seuraa nykyisin viisikymppisten Carrien, Mirandan ja Charlotten elämää New Yorkissa, jonne koronavirus on iskenyt.

Jo aiemmin kerrottiin, että Kim Catrall ei palaa Samanthan roolin. Moni on epäillyt, että näyttelijöiden tulehtuneet välit ovat syy sille, ettei Samanthaa enää nähdä sarjassa.

Sarjan tekijöiden mukaan Samanthan puuttumiselle annetaan sarjassa looginen selitys. HBO Maxin sisältöpäällikkö Casey Bloys selitti, että Samantha ei ole enää väleissä muiden roolihahmojen kanssa. Lisää aiheesta voit lukea täällä.

Lue myös: Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

Lue myös: Miten Samantha-roolihahmon uupuminen selitetään Sinkkuelämää-jatko-osassa?

Lue myös: Ensimmäiset tiedot Sinkkuelämää-sarjan paluun juonesta julki - nykyaika näkyy vahvasti

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat