Kuva: AOP

Dua Lipa kertoo samaistuvansa Britney Spearsin kokemuksiin paparazzeista: 'Se tuntuu ahdistavalta'

10.03.2021 14:15 - Ella Haura

Laulaja Dua Lipa pitää poptähti Britney Spearsin kokemaa kohtelua häirintänä.

Poptähti Britney Spearsista, 39, kertova kohudokumentti Framing Britney Spears on saanut julkisuuden henkilöt kommentoimaan tähden saamaa rajua kohtelua mediassa. Dokumenttiin otti kantaa nyt myös laulaja Dua Lipa, 25, joka kertoo samaistuvansa Spearsin kokemuksiin häiritsevistä paparazzeista. Hän korostaa kuitenkin, että meno oli vielä armottomampaa ennen sosiaalista mediaa.

- Kun kävelen kadulla ja paparazzit yrittävät saada minusta kiusallisia kuvia, saatan tuntea itseni ahdistuneeksi, oikeasti. Britneytä piiritettiin jo ennen sosiaalista mediaa, jolloin kuvien räpsimiselle ei ollut mitään sääntöjä, Dua Lipa kertoo Los Angeles Timesin haastattelussa.

Dua Lipa myös yhtyy muiden tähtien kantaan siitä, että media on kohdellut Spearsia epäoikeudenmukaisesti. Asiaa ovat kommentoineet muun muassa laulaja Miley Cyrus, 28, mediapersoona Paris Hilton, 40, ja laulaja Charlie Puth, 29.

- Hän koki häirintää. Se on oikea termi tapahtuneelle, Dua Lipa toteaa haastattelussa.

Uutisoimme aiemmin Spearsin uraa käsittelevästä dokumentista, joka tarkastelee muun muassa hänen nousun ja romahduksen hetkiään. New York Timesin tuottama dokumentti julkaistiin vuoden 2021 helmikuussa, ja se on katsottavissa ilmaiseksi mtv-palvelussa.

Lue myös: Dua Lipa yhdisti kevään rohkeimman neuletrendin tennarityyliin - someväki vakuuttui välittömästi

Lue myös: Kontrastia hempeään kevättyyliin - Dua Lipan look on nappivalinta myös Suomen säähän

Lue myös: Suosikkihahmo toi Miley Cyrusille identiteettikriisin - "Tuntui, että kukaan ei välitä"

Lähde: Los Angeles Times

Kilpailut

Uusimmat