Kuva: AOP

Piers Morganin Meghan-kommenteista ennätysmäärä virallisia valituksia - mies itse reagoi vähätellen

18.03.2021 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Britannian tv-ohjelmia valvova Ofcom sai yli 57 000 valitusta Piers Morganin kiistanalaisista kommenteista.

Mediapersoona Piers Morganin kommentit herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn kohuhaastatteluun liittyen ovat nostattaneet ennätysmäärän valituksia Britannian tv-ohjelmia valvovalle viranomaiselle Ofcomille. Morgan ilmaisi painokkaasti Good Morning Britain -ohjelmassa, ettei usko mitään, mitä Meghan haastattelussa sanoi, mukaan lukien tämän kommentit kokemastaan itsetuhoisuudesta. Morganin puheet herättivät runsaasti pahennusta, ja Good Morning Britain -ohjelmaa esittävän ITV-kanavan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen Morgan päätti jättää ohjelman.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry (kuva: AOP)

Tv-sääntelyviranomainen Ofcom kertoo, että Meghanin ja Harryn haastattelua käsitelleistä kahdesta Good Morning Britain -jaksosta tehtiin yhteensä 57 121 valitusta. Asiasta uutisoi muun muassa Metro.

- Voimme vahvistaa, että tämä on suurin määrä valituksia sen jälkeen kun olemme aloittaneet raportointimme, Ofcom tiedottaa.

Piers Morgan on vastannut tähän tietoon Twitterissä.

”Vain 57 000? Useampi ihminen on tullut minulle puhumaan ja onnittelemaan minua sanomisistani. Suuri brittien enemmistö on minun takanani”, Morgan kirjoittaa.

Lehtitietojen mukaan yksi virallisen valituksen tehneistä on herttuatar Meghan itse. Independent kirjoittaa, että Meghan on huolissaan Piers Morganin kommenttien vaikutuksesta mielenterveysongelmista kärsiviin ihmisiin, jotka pyrkivät saamaan apua ongelmiinsa. Monet kommentoijat, mukaan lukien Morganin rinnalla Good Morning Britain -ohjelmassa nähty Susanna Reid, ovat nostaneet esiin, että itsetuhoisuudesta kertomiseen ei tule vastata sanomalla, että ei usko kertomuksen esittäjää.

Piers Morganin kommentit Good Morning Britain -ohjelmassa ovat herättäneet paljon pahennusta. Kuvassa miehen vierellä entinen juontokollega Susanna Reid. (kuva: AOP)

Lue myös: Kohujuontaja Piers Morgan aiheutti itsetuhoisia ajatuksia - näyttelijä iloitsee eropäätöksestä

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lähteet: Metro, Independent

Kilpailut

Uusimmat