Kuva: AOP

Piilottiko Kim Kardashian asuunsa viestin?

23.03.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian käy parhaillaan läpi avioeroa miehensä Kanye Westin kanssa.

Kim Kardashian, 40, julkaisi Instagram-tilillään kolme kuvaa käsittävän julkaisun. Otoksissa hän poseeraa päästä varpaisiin maastokuosissa.

Kardashianin yllä nähdään maastokuvioinen pikkumekko, jonka kaveriksi hän on valinnut reisiin saakka ulottuvat maastokuosilla varustetut saapikkaat. Look on seksikäs ja paljastava, samalla kuitenkin myös hieman hämmentävä. 

Koska Kardashian käy parhaillaan läpi avioeroa miehensä Kanye Westin kanssa, saattaa olla, että kyseinen asu symboloi sitä, että nainen on valmis "taisteluun." Kommentoijista moni on kuosin valintaan kiinnittänyt huomiota. Yksi heistä on Kardashianin pikkusisko Khloé, joka kommentoikin kuvaa:

"Hittolainen! Luutnantti Kimmy valmiina sotaan."

Vaikka Kardashianin ja Westin avioeron kerrotaan sujuneen suhteellisen sopuistasta, eivät he ilmeisesti tällä hetkellä ole puheväleissä. Etenkin Westille eron kerrotaan olevan vaikea, sillä Kardashian on hänen unelmiensa nainen

- Kanye on ihaillut Kimiä aina, jopa ennen kuin he olivat yhdessä. Se, ettei hän enää ole hänen vaimonsa, ottaa koville. Hän ei myöskään ole varma siitä, onko ero todella paras päätös heidän perhettään ajatellen vai ei, lähipiiristä on aiemmin kerrottu. 

Nähtäväksi jää, kuinka eroprosessi lopulta etenee, mutta Kardashianin mukaan hän haluaa neljälle lapselleen yhteishuoltajuuuden. 

Kuvan asusta näet alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä

 

Lue myös: Kim Kardashianin hauska paljastus - häntä on luultu usein siskonsa äidiksi

Lue myös: Kim Kardashian näyttelee suosikkianimaatiossa - "Olen nyt virallisesti nasta äiti!"

Lue myös: Kim Kardashian nukahti kampaajan tuoliin - kuva tilanteesta levisi ja fanit olivat haltioituneita

Kilpailut

Uusimmat