Kuva: AOP

Kuka päivittää Britney Spearsin Instagramia? Fanien pahat aavistukset voimistuvat päivä päivältä

25.03.2021 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Monet fanit epäilevät, että tähden itsensä ei anneta päivittää Instagram-tiliään. Tuore kuvapäivitys on monelle uusi todiste tästä.

Poptähti Britney Spears, 39, on jälleen herättänyt faneissaan epäileviä tunteita Instagram-käytöksellään. Useat fanit ovat jo pitkään epäilleet, ettei Spears itse päivitä Instagram-tiliään, ja naisen tuore päivitys on monelle fanille uusi todiste tästä.

Spearsin Instagram-tilillä on nyt jaettu päivitys, johon on koottu monien julkkisnaisten kuvia. Spears kirjoittaa kuvatekstissä, että nämä kyseiset naiset ovat toimineen inspiraationa hänen elämässään. Kuvissa nähdään näyttelijä Sharon Stone, näyttelijä Natalie Portman, näyttelijä Sarah Jessica Parker, tähden sisko Jamie Lynn Spears, laulaja-näyttelijä Miley Cyrus, laulaja Noah Cyrus ja joogaohjaaja Tawny Janae.

”Nämä siistit naiset tuovat aina kipinää päivääni!” Spears kirjoittaa kuvatekstissä.

Tosin, kuten sanottua, monen uskomuksen mukaan Spears ei ole itse kirjoittanut kuvatekstiä eikä jakanut kuvia. Monet fanit ovatkin ihmetelleet päivityksessä esiin nostettujen naisten valintaa. Useammassa kommentissa pidetään erikoisena, että Spears ei ole nostanut esiin Madonnaa tai Janet Jacksonia, joista molemmat hän on useaan otteeseen maininnut esikuvikseen.

”Missä ovat Madonna ja Janet Jackson?” kysyy yksi fani.

”En usko, että nämä ovat naisia, jotka ovat inspiroineet sinua. He ovat ihan ok, mutta olet puhunut meille eri naisista”, kommentoi toinen.

”Janet ei ole mukana. Britney ei ole tehnyt tätä päivitystä”, kuuluu yksi kommentti.

”Britney ei päivittänyt tätä. Hän ei edes seuraa tätä Tawny Janaeta”, kirjoittaa eräs.

Spearsin päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Fanit ovat kuukausien saatossa pohtineet, kuka oikein on Spearsin erikoisten Instagram-päivitysten taustalla. Jotkut ovat epäilleet tähden isää ja holhoajaa Jamie Spearsia, kun taas jotkut uskovat, että Instagramia päivittää naisen poikaystävä Sam Asghari. 

Toisaalta fanit ovat myös monesti epäilleet, että Spears itse jättää päivityksiinsä salaviestejä, joilla hän pyrkii viestittämään faneilleen voinnistaan. Spearsin sosiaalisen median manageri Cassie Petrey on ottanut huhuihin kantaa ja vakuuttanut omalla Instagram-tilillään, että Spears todella hoitaa päivityksensä alusta loppuun itse. Hänen mukaansa tähden päivityksissä ei ole avunpyyntöjä tai salaviestejä.

"Hän vain elää elämäänsä ja yrittää pitää hauskaa Instagramissa. Hänellä on tiimi, joka auttaa häntä somestrategiassa, kuten kenellä tahansa muullakin isolla julkisuudenhenkilöllä on", Petrey kirjoittaa.

Fanit ovat huolissaan

Britney Spearsin Instagram-käytös on herättänyt hämmennystä faneissa jo pitkään. Naisella on ollut monesti esimerkiksi tapana jakaa samaa päivitystä useaan otteeseen, tai hän on jakanut hyvin samanlaisia kuvia monta peräkkäin. Spears on myös kuvannut itsestään videoita, joissa hän vastaa kysymyksiin, joita väittää fanien esittäneen hänelle. Näiden videoiden kommenttikentät ovat kuitenkin täyttyneet ihmettelyistä siitä, ovatko jotkut todella kysyneet näitä kysymyksiä. Sen sijaan Spearsin Instagram-kommenttikentät ovat täyttyneet viesteistä, joissa kysytään, onko tähdellä kaikki hyvin.

Huoli Spearsin hyvinvoinnista kasvoi, kun tuore Framing Britney Spears -dokumentti nousi otsikoihin. New York Timesin tuottamassa dokumentissa käydään läpi muun muassa holhousjärjestelyä, jonka alaisuudessa Spears on ollut vuodesta 2008 alkaen. Järjestely asetettiin sen jälkeen kun Spears oli saanut julkisen hermoromahduksen. Spearsin henkilökohtainen elämä ja taloudenpito on holhouksen asettamisen jälkeen ollut suurimman osan ajasta hänen isänsä Jamie Spearsin hallinnassa. Poptähden fanit ovat käynnistäneet paljon huomiota saaneen Free Britney -kampanjan, jolla halutaan kiinnittää huomiota holhousjärjestelyn mahdollisiin väärinkäytöksiin. Kampanja-aktiivien mukaan Spearsia pidetään vasten tahtoaan holhouksen alaisena ja tämä tulisi vapauttaa. Helmikuun lopussa Jamie Spearsia edustava asianajaja Vivian Lee Thoreen kertoi CNN:lle, että myös Jamie Spears toivoisi holhousjärjestelyn tulevan päätökseensä.

- Jamie haluaisi kovasti nähdä, että Britney ei tarvitse edunvalvontasuhdetta. Päättyykö järjestely tai ei on Britneystä kiinni. Jos hän haluaa päättää holhouksen, hän voi pyytää oikeudessa sen päättämistä, Thoreen kertoi.

Free Britney -kampanja haluaa holhoussuhteen päättyvän. (kuva: AOP)

Britney Spears on oikeudessa pyrkinyt saamaan isänsä pois holhoajan asemasta, ja tähden asianajaja Samuel D. Ingham III on sanonut naisen pelkäävän isäänsä.

Framing Britney Spears -dokumentin voi Suomessa katsoa MTV-palvelusta.

Lue myös: Kohuttu Britney Spears -dokumentti nähtävillä nyt myös Suomessa - nosti poptähden alamäen tapetille

Lue myös: Britney Spears muistuttaa kohusuudelmastaan Madonnan kanssa - video sai fanit huolesta suunniltaan

Lue myös: Lähettikö Britney Spears salaisen viestin seuraajilleen? Fanit varmoja teoriastaan

Lähteet: CNN, Hello Magazine, Vanity Fair

Uusimmat