Britney Spearsin outo Instagram-käytäntö hämmentää faneja: "Etkö julkaissut tämän jo eilen?"

15.04.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Popparilla on tapana jakaa samoja päivityksiä useampaan otteeseen.

Poptähti Britney Spearsin, 38, Instagram-tili on omiaan herättämään monenlaisia tunteita. Monet naisen Instagram-kuvat poikkeavat silotelluista popparikuvista, eikä Instagram-seinän yhtenäisyyttä selvästi ole mietitty. Monet ovat ihmetelleet, miksi nainen jakaa hyvin samankaltaisia kuvia monta peräjälkeen. Usean kommentoijan mielestä nainen ei myöskään näytä järin hyvinvoivalta tuoreimmissa kuvissaan.

Naisen Instagram-käytöksestä löytyy vielä yksi erikoisuus. Naisella on nimittäin ollut jo useampaan kertaan tapana ensin julkaista päivitys, sitten poistaa se ja julkaista se uudelleen - joskus hieman muokattuna versiona. Tästä tuoreimpana esimerkkinä on video, jossa Spears kiittää terveydenhuollon alalla työskenteleviä ihmisiä koronavirusta vastaan taistelemisesta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Monet päivityksen suosituimmista kommenteista ovat keskittyneet siihen, että Spears oli jakanut saman videon jo aiemmin.

”Ensimmäinen video oli hyvä. Tämäkin on hyvä.”

”Ihanaa, että postaat videoita uudelleen uuden filtterin kanssa.”

”Taas tämä?”

”Kiitos, kun postasit tämän uudelleen tänään.”

Samankaltaisia kommentteja on tullut myös alla olevaan selfieen. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

”Kuinka monta kertaa aiot postata näitä?”

”Saman kuvan jatkuvan postaamisen kuningatar.”

”Taas? Okei, en valita.”

Sama kaava toistui myös alla näkyvän kuvan kohdalla. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

”Kuinka monta kertaa tämä on jo julkaistu uudelleen?”

”Repostaamisen kuningatar.”

”Etkö julkaissut tämän jo eilen?”

Tähden hyvinvointi huolestuttanut

Monet fanit ovat kyselleet kommenteissa huolestuneina, onko Spearsilla kaikki hyvin. Instagramin kommentointi ei ole selkeästi miellyttänyt naista, sillä maaliskuussa hän kirjoitti julkaisuunsa, että ilkeämieliset kommentit satuttavat häntä.

”Olen lukenut paljon kommentteja, joissa ihmiset kritisoivat julkaisujani. He kirjoittavat, että lisään toistuvasti samanlaisia kuvia itsestäni samoissa vaatteissa. Olen innoissani kuvistani ja tykkään jakaa niitä kanssanne. Minuun sattuu, kun luen julmia kommenttejanne”, Spears kirjoitti.

Britney Spearsin mielenterveys on ollut fanien huolenaiheena jo pitkään. Vuoden 2019 alussa nainen perui kaikki tulevat keikkansa ja kertoi syyksi isänsä terveysongelmat. Fanit ovat epäilleet, että isänsä holhouksessa vuodesta 2008 melkein jatkuvasti tähän päivään asti ollut Spears olisi kärsinyt liian tiukasta holhoussuhteesta, ja #FreeBritney-aihetunnisteesta on tullut puhuttu ilmiö. Holhous johtaa juurensa Spearsin vuonna 2007 saamaan hermoromahdukseen, jota riepoteltiin julkisuudessa pitkään.

Britney Spears on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä poptähdistä. Hänen albumejaan on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Nainen nousi julkisuuteen vuonna 1998, kun hänen ensisinkkunsa ..Baby One More Time julkaistiin.

Lue myös: Britney Spearsin pojan Instagram-livelähetys järkytti - paljasti musertavia tietoja äidistään

Lue myös: Britney Spears julkaisi tulikuuman treenivideon - seuraajat innostuivat

Kilpailut

Uusimmat