Kuva: AOP

Britney Spears poseeraa läpinäkyvässä kissa-asussa videolla - faneilta poikkeuksellinen reaktio

08.04.2021 17:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Aiemmin Britney Spearsin julkaisuja on pidetty jopa salaisina hätäviesteinä.

Laulaja Britney Spears, 39, julkaisi Instagramissa videon, jossa hän esittele neljää eri asukokonaisuutta. Spears on aiemminkin julkaissut samankaltaisia "minimuotinäytöksiä", mutta edellisestä on ehtinyt vierähtää jo vuosia.

Ensimmäisenä hän poseeraa vihreässä minihameessa ja valkoisessa poolossa, jonka päällä hänellä on nahkainen lentäjäntakki. Seuraavaksi hän esittelee silkinohuen, läpikuultavan tumman leopardikuvioisen kissa-asun. Kolmantena asuna Spearsilla on matalavyöräröiset valkoiset minishortsit ja vaalea, kuvioitu napamittainen toppi, jossa on pitkät hihat. Tämän jälkeen Spears esittelee vaaleanpunaisen kukkamekon, jossa on muhkeat lyhyet hihat.

"Löysin kissa-asuni. Kasvomaskiani en löytänyt, mutta ainakin löysin kehoni! Pysykää iloisina, ystävät, ja tehkää sitä, mikä tekee teidät onnelliseksi!" Spears kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lukuisat laulajan fanit pitävät tuoretta videoa käänteenä parempaan. Jo pitkään Spearsin julkaisut ovat herättäneet huolta hänen seuraajissaan. Tähden käytöstä on pidetty outona ja julkaisuja hämmentävinä. Osa niistä on tulkittu jopa salaisiksi hätäviesteiksi.

"Ensimmäinen asia pitkään aikaan, joka vaikuttaa aidolta!"

"Ok, tämä on oikeasti hyvä juttu."

"Näytät hyvältä!"

"Näytät niin iloiselta ja freesiltä!"

Spears asetettiin hänen isänsä Jamie Spearsin holhoukseen vuonna 2007, kun hän sai julkisen hermoromahduksen. Spearsin isällä on siten päätösvalta lähes kaikista tyttärensä asioista. Laulaja on kertonut haluavansa päästä eroon isänsä holhouksesta, mutta oikeus on toistaiseksi pitänyt kiinni järjestelystä.

Lue myös: Britney Spearsin kuumottava julkaisu sai fanit huolestumaan: "Okei, tämä on pelottavaa"

Lue myös: Britney Spearsin poikaystävä Sam Asghari avautuu perhehaaveistaan: "Haluan olla nuori isä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat