Kuva: AOP

Britney Spearsin poikaystävä Sam Asghari avautuu perhehaaveistaan: "Haluan olla nuori isä"

08.03.2021 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sam Asghari toivoo vievänsä parisuhteen seuraavalle tasolle.

Britney Spearsin, 39, poikaystävä Sam Asghari, 27, on avautunut haastattelussa perhehaaveistaan. Mies kertoo aiheesta Forbesin haastattelussa.

- Prioriteettini elämässä on pysyä nöyränä ja ymmärtää, mistä tulen ja minne olen menossa. Haluan viedä näyttelijänurani seuraavalle tasolle. Haluan viedä parisuhteeni seuraavalle tasolle. Ei haittaisi, jos tulisin isäksi. Haluan olla nuori isä, Asghari sanoo.

Britney Spearsilla on kaksi lasta aiemmasta suhteestaan Kevin Federlinen kanssa. Spears jakoi hiljattain harvinaisen yhteiskuvan 15-vuotiaan Seanin ja 14-vuotiaan Jaydenin kanssa.

”Hullua, miten aika lentää. Poikani ovat niin isoja jo!” Spears kirjoitti kuvan yhteydessä.

Sam Asghari kertoo Forbesin haastattelussa myös enemmän siitä, miten kaksikko tapasi toisensa. Kaksikon ensikohtaaminen tapahtui Spearsin Slumber Party -musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. Asgharin mukaan Spears henkilökohtaisesti valitsi hänet mukaan videoon. Mies oli aiemmin esiintynyt Fifth Harmony -yhtyeen musiikkivideolla eikä halunnut tulla tunnetuksi vain musiikkivideonäyttelijänä. Hän kuitenkin suostui mukaan Spearsin videolle, koska hänen ystävänsä työskenteli videon kuvauksissa.

- En tiennyt, kenen videosta oli kyse. Se oli salainen projekti. Päätin osallistua ystäväni vuoksi. Kaikki lähti liikkeelle siitä, Asghari kertoo.

Britney Spearsin elämä on ollut korostuneen kiinnostuksen kohteena viime aikoina sen jälkeen, kun hänestä julkaistiin Framing Britney Spears -dokumentti. Dokumentissa käsitellään muun muassa naisen elämää holhoussuhteen alaisena ja sitä, millä tavoin media on häntä kohdellut. Paljon keskustelua herättänyt dokumentti on nähtävissä myös Suomessa.

Britney Spearsin meikkitaiteilija Maxi on aiemmin kertonut, että Spears ei saa holhoustilanteessaan edes hankkia lapsia ilman lupaa. 

- Ilman holhoussuhdetta hänellä olisi varmasti jo uusi lapsi ja hän olisi todennäköisesti mennyt naimisiin Samin kanssa, Maxi sanoi.

Lue myös: Britney Spears tanssii suihkussa Toxicin tahtiin - hauska video sai somen riemastumaan

Lue myös: Lähettikö Britney Spears salaisen viestin seuraajilleen? Fanit varmoja teoriastaan

Lähteet: USA Today, Us Weekly

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat