Kuva: AOP

Kanye West haaveilee jo uudesta suhteesta - tulevalle kumppanille tarkat kriteerit

19.04.2021 16:15 - Roy Kokkonen

Kim Kardashian ja Kanye West erosivat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Lehtitietojen mukaan Westillä etsii rinnalleen juuri tietynlaista ihmistä.

Räppäri Kanye Westin, 43, ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 40, avioero on ollut alkuvuodesta otsikoissa. Kardashian haki avioeroa miehestään seitsemän vuoden avioliiton jälkeen helmikuussa. Heillä on neljä lasta, North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, ja Psalm, 1, joiden yhteishuoltajia he jatkossa ovat.

Lehtitietojen mukaan West on kääntämässä katsettaan jo tulevaan. 

West etsii taiteilijaa tai luovaa ihmistä, kertoo Page Six. Lehden mukaan hän etsii nimen omaan taiteellista ihmistä, sillä hän kaipaa ihmistä vierelleen, jonka kanssa "he voisivat puhua samaa kieltä".

Kanye West erosi Kim Kardashianista alkuvuodesta. (kuva: AOP)

Räppäri on aiemmin verrannut itseään taidehistorian suurnimiin kuten Michelangeloon ja Picassoon. Vuonna 2019 GQ-lehden haastattelussa hän vertasi itseään jumalaan ja totesi olevansa kiistatta maailman paras ihminen. 

Ennen avioliittoa Kardashianin kanssa West tapaili malleja Chanel Iman ja Amber Rose. Hän oli kihloissa muotisuunnittelija Alexis Phiferin kanssa vuosina 2006-2008.

Kardashian ei ole kertonut omista tulevaisuudensuunnitelmistaan. Hänen uskotaan keskittyvän nyt ennen kaikkea perheeseensä.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West sopivat yhteishuoltajuudesta - seitsemän vuoden avioliitto päätökseen

Lue myös: Osoittiko Kim Kardashian tukeaan Kanye Westille? Fanien huomio kiinnittyi yksityiskohtaan kuvissa

Lähde: Page Six, GQ

Kilpailut

Uusimmat