Kuva: AOP

Osoittiko Kim Kardashian tukeaan Kanye Westille? Fanien huomio kiinnittyi yksityiskohtaan kuvissa

06.04.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashianin asuvalinnassa kiinnitettiin huomiota jalkineisiin. Kardashian ja West ovat avioeroprosessin keskellä.

Avioeroprosessin keskellä olevat Kim Kardashian, 40, ja Kanye West, 43, vaikuttavat viettäneen pääsiäisen erossa toisistaan. Tarkkasilmäiset fanit ovat kuitenkin huomanneet, että Kardashian osoitti tietyllä tavalla tukensa Westille pääsiäisenä jakamassaan Instagram-päivityksessä.

Päivityksen kuvissa Kardashian poseeraa keltaisissa treenivaatteissa. Monen seuraajan huomio on kiinnittynyt naisen jalkineisiin, sillä ne näyttävät olevan Kanye Westin Yeezy-malliston toistaiseksi julkaisemattomat sandaalit.

”Kim vieläkin mainostaa Kanyen Yeezyjä”, kommentoi eräs Twitterissä.

”Kimillä on varmaan kaikki julkistamattomat Yeezyt”, kirjoittaa toinen.

Kim Kardashianin usean kuvan pääsiäispäivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä. Seuraavaan kuvaan pääset siirtymään oikealla näkyvästä nuolesta.

Aiemmin Kim Kardashianin fanit uskoivat naisen piilottaneen hieman toisenlaisen viestin asuunsa. Kardashian poseerasi maastokuvioisessa asukokonaisuudessa, ja jotkut naisen seuraajat uskoivat, että kyseessä on avioerotaisteluun viittaava piiloviesti. Aiheesta pääset lukemaan lisää tästä jutusta.

Kardashian ei ole toistaiseksi kommentoinut avioeroa julkisuudessa. Avioerosta oli ehditty jo huhuta jonkin aikaa, kun helmikuussa asiaan saatiin vahvistus avioerohakemuksen tultua julki. Pari ehti olla yli kuusi vuotta naimisissa.

Lue myös: Erosotku syvenee - Kim Kardashian ja Kanye West eivät ole lähipiirin mukaan enää edes puheväleissä

Lue myös: Kim Kardashianin hauska paljastus - häntä on luultu usein siskonsa äidiksi

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat