Kuva: AOP

"Joko minä tai Kourtney" - Scott Disick joutui painostuksen kohteeksi eksänsä toimesta

19.03.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Disick ja Sofia Richie erosivat keväällä 2020.

Scott Disick, 37, ja Kourtney Kardashian, 41, olivat pitkään naimisissa ja heillä on kolme yhteistä lasta. Ex-parin välit ovat pysyneet hyvinä eronkin jälkeen ja molemmat tähdittävät myös Keeping Up With The Kardashians -sarjaa.

Ohjelman viimeisessä tuotantokaudessa oli tullut esille se, että Disick oli joutunut painostuksen kohteeksi malli Sofia Richien toimesta. Pari oli yhdessä useamman vuoden ja erosi viime keväänä. (artikkelikuvassa Disick sekä Richie)

- Minusta tuntui, että hän vain halusi työntää Kourtneyn pois elämästäni. Ja minä sanoin, että perheeni on minulle kaikki kaikessa, Disick kertoi sarjassa Kim ja Khloé Kardashianille ja jatkoi:

- Sofia vain sanoi: "En halua jakaa sinua poikaystävänä Kourtneyn kanssa" ja sitten vielä tuli se ultimaattinen lause: "Sinun täytyy valita joko minut tai Kourtney". Mutta Kourtney ja lapset tulevat aina olemaan osa elämääni. En voinut ymmärtää, miksi hän vaati sellaista.

Kourtney Kardashian seurustelee tällä hetkellä rumpali Travis Barkerin kanssa ja Disick on yhdistetty 19-vuotiaaseen Amelia Hamliniin. Kun Disick erosi Richiesta, kertoi hän viime kesänä, että olisi valmis kosimaan Kourtneyta vaikka heti. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Scott Disick oli valmis kosimaan Kourtney Kardashiania - faneilta erilaisia teorioita

Lue myös: "Antakaa, mitä haluamme!" - fanit innostuivat Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin perhekuvasta

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat