Kuva: Youtube

Oscar-gaalan In Memoriam -osuus herätti närää somessa: "Kuka painoi pikakelausnappia?"

26.04.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Oscar-gaalassa muisteltiin jälleen vuoden aikana menehtyneitä elokuva-alan tekijöitä. Monen nettikommentoijan mielestä osuus käytiin läpi aivan liian nopeasti.

Oscar-gaalassa nähdään vuosittain In Memoriam -osuus, jossa muistellaan vuoden aikana menehtyneitä elokuva-alan vaikuttajia. Edellisessä Oscar-gaalassa ohjelmaosio herätti pahennusta muun muassa ”unohtamalla” Luke Perryn, ja myös tämänvuotinen kuolleidenmuisteluosuus on herättänyt närää sosiaalisessa mediassa.

Monet nettikommentoijat ovat nostaneet esiin, että In Memoriam -osuuden leikkaus tuntui kiireiseltä, ja kuolleiden nimet sekä kuvat seurasivat toisiaan liian nopeasti. Osuus kesti kolme minuuttia.

”Tämä osuus pitäisi hidastaa.”

”Tämän vuoden Oscareiden In Memoriam -osuus esitettiin vahingossa 1,5-kertaisella nopeudella.”

”Kuka painoi pikakelausnappia?”

”Tämä oli todella epäkunnioittavaa kaikille, jotka olivat osuudessa mukana. Hävetkää! Joillekin henkilöille ei annettu edes muutamaa sekuntia.”

Myös osuuden musiikkivalinta herätti kummastelua. Osuuden taustalla soi Stevie Wonderin As-kappale, joka joidenkin kommentoijien mielestä oli niin ikään turhan nopeatempoinen kyseiseen tarkoitukseen. Koko In Memoriam -videon voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Osuudessa muisteltiin näyttelijöistä muun muassa Chadwick Bosemania, Sean Connerya ja Christopher Plummeria. Osuudessa ei sen sijaan nähty esimerkiksi Glee-tähti Naya Riveraa, joka tv-rooliensa lisäksi nähtiin myös valkokankaalla.

Lue myös: Oscar-gaalassa muisteltiin kuolleita - yleisö reagoi monen mielestä epäkunnioittavasti, katso video

Lue myös: Halle Berry, 54, nähtiin Oscar-gaalassa uudessa hiustyylissä - look hurmasi fanit täysin

Lähteet: Mirror, Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat