Kuva: AOP

Joaquin Phoenix hurmasi Oscar-katsojat vaatevalinnallaan: "Hän on todellinen voittaja"

27.04.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Phoenix saapui gaalaan puvussa, joka nähtiin hänen päällään jo kuudetta kertaa.

Yhteiskunnan suuri kulutustahti on huolettanut monia jo pidemmän aikaa. Etenkin pikamuoti on ollut suurennuslasin alla ja yhä useampi kuluttaja haluaa ostaa eettisesti tuotettuja ja kestäviä vaatteita.

Joaquin Phoenixille, 46, luonto ja maapallon tulevaisuus on myös hyvin tärkeää. Sen hän todisti myös vuoden 2021 Oscar-gaalassa, johon hän saapui vanhassa puvussa.

Miehen yllä nähtiin Stella McCartneyn suunnittelema puku, jonka hän veti tällä kertaa päälleen jo kuudetta kertaa. Miehen tempaus hurmasi gaalakatsojat ja monet toivatkin, että kierrättämisestä ja uudelleenkäyttämisestä tulee myös gaaloissa jonkinlainen uusi tapa. 

"Hienoa nähdä, että hän todella käytti samaa pukua kuin viime vuoden Oscar-gaalassa. Hän on kuningas!"

"Voisimmeko haastaa julkisuudesta tutut kasvot sekä brändit tekemään tulevaisuudessa samoin? Haastetaan pukeutumaan samaan asuun toisen, kolmannen ja neljännen kerran."

"Hän on todellinen voittaja ihmisten ja eläinten sydämissä. Hänen omistautumisensa innostaa kaikkia toimimaan tulevaisuuden eteen", totesi PETA, maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö omassa kommentissaan.

Lue myös: Joaquin Phoenixista kauhuelokuvan päätähti? Neuvottelut ovat alkaneet

Lue myös: Joaquin Phoenix ja Rooney Mara valitsivat pojalleen merkityksellisen nimen

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat