Kuva: Nelonen Media

IS: Big Brotherin julkkiskauden salaisuudet raottuvat: Ei viikkotehtäviä, yllätysnimiä mukana...

28.04.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Big Brother Suomen pääohjaaja Janne Virtanen kertoo Ilta-Sanomille, että pian alkavalla kaudella nähdään pudotuksia liki joka toinen päivä.

Big Brother Suomi -ohjelman julkkiskausi alkaa sunnuntaina 2. toukokuuta. Kausi kestää vain kolme viikkoa, ja osallistujat pidetään visusti salassa ennen kauden alkamista. Nyt BB:n pääohjaaja Janne Virtanen on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa hieman lisää kauden erityispiirteistä.

Virtanen kertoo, että tämän kauden Big Brother -talo on suurempi kuin koskaan aiemmin. Sieltä löytyvät perinteisesti olohuone, päiväkirjahuone, makuuhuone ja keittiö. Varsinaisen talon vieressä on myös iso sisätehtäväalue ja studio, josta käsin livelähetykset tehdään. Talo on rakennettu Vantaalle, joten Big Brother muuttaa nyt pois kauppakeskus Redistä.

Virtasen mukaan talon sisustuksessa on art deco -henkeä ja ripaus glamouria. Hän ei vielä halua paljastaa mitään tulevista talon tapahtumista, mutta kertoo ohjelman rakenteen poikkeavan normikausista. Mukana on monia uusia elementtejä.

- Perinteisiä viikkotehtäviä ei nähdä, mutta vaihtuvia haasteita löytyy useita – niin älyllisiä, fyysisiä kuin nopeutta vaativia, Virtanen sanoo IS:lle.

Janne Virtanen (kuva: Mikko Räsänen)

Häätöäänestyksiä nähdään tulevalla kaudella usein. Janne Virtasen mukaan kilpailusta tiputetaan melkein joka toinen päivä joku pois. Kilpailijoiden lukumäärääkään ei ole vielä paljastettu.

- Sen verran voin paljastaa, että joukossa saattaa olla sellaisia tyyppejä, joita ei kukaan olisi ehkä osannut edes ajatella, Virtanen sanoo.

Kilpailijat ovat nyt olleet karanteenissa koronan vuoksi. Virtanen paljastaa, että osallistujien ikähaitari on laaja ja mukana on tunnettuja ihmisiä monilta aloilta.

- Tämän vuoden julkkiscasting saattoi vähän helpottua koronan vuoksi, sillä monilla työt ovat olleet jäissä. Myös lyhyt kausi mahdollisti monen osallistumisen, Virtanen toteaa IS:lle.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella sunnuntaina 2.5. klo 21.00.

Lue myös: Big Brother palaa toukokuussa, kun taloon astelevat julkkisasukkaat - myös isoja muutoksia luvassa

Lue myös: Tiesitkö? Big Brother -voittaja Perttu Sirviö työskenteli viime syksynä ohjelman kulisseissa

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat