Kuva: AOP

Little Mix -tähti avautuu syistä, miksi jätti supersuositun yhtyeen - "Minut leimattiin läskiksi"

05.05.2021 17:45 - Roy Kokkonen

Little Mix -tyttöbändin joulukuussa jättänyt Josy Nelson on antanut ensimmäisen haastattelun eronsa jälkeen. Hän kertoo, että nettikiusaaminen ja jatkuva vertaaminen bändikavereihin aiheutti hänelle mielenterveysongelmia.

Huippusuositusta Little Mix -yhtyeestä eronnut Jesy Nelson, 29, on antanut ensimmäisen haastattelun bändin jättämisen jälkeen. Nelson kertoo Cosmopolitanille, kuinka nettikiusaaminen sai hänet murtumispisteeseen.

Nelsonin mukaan jatkuva vertaaminen bändikavereihin vaikutti kielteisesti hänen mielenterveyteensä.

– Olin isokokoisempi kuin muut kolme jäsentä. Sellaista ei ole oikeastaan koskaan ollut tyttöbändeissä aiemmin. Minut leimattiin sairaalloisen lihavaksi ja läskiksi, hän sanoo.

– En voi uskoa, kuinka onnettomaksi se minut teki.

Jesy Nelson jätti Little Mixin joulukuussa. Nelson on kuvassa toinen vasemmalta. (kuva: AOP)

Koronasulun aikana, kun bändi oli pakotettu tauolle, hän tunsi olonsa onnellisemmaksi kuin koskaan. Tilanne kärjistyi, kun bändin uuden Sweet Melody -kappaleen musiikkivideon kuvaukset tulivat ajankohtaiseksi.

Nelson panikoi ja ryhtyi äärimmäisen kovalle laihdutuskuurille. Kuvauspäivänä hän sai paniikkikohtauksen ja romahti. Hän kertoo, että hän puuttuu yhdestä musiikkivideon kohtauksesta, koska oli pukuhuoneessa nyyhkyttämässä.

– Katsoin muita kolmea ja heillä oli niin hauskaa kuin voi olla. Tulin erittäin kateelliseksi, koska halusin tuntea samoin, koska musiikki on intohimoni. Tiesin, että ei ollut normaalia, että en voinut nauttia unelmastani sen takia, miltä näytän.

Kuvausten jälkeen Nelson jätti useita sovittuja tapahtumia välistä, kuten MTV Europe Music Awardsin, jonka muut bändin jäsenet juonsivat. Joulukuun 14. päivä hän ilmoitti jättävänsä yhtyeen. Little Mixin muut jäsenet, Perrie Edwards, Jade Whirlwall ja Leigh-Anne Pinnock ovat jatkaneet sen jälkeen triona. Bändi julkaisi viime viikolla uuden Confetti-nimisen kappaleen.

Lue myös: Little Mix -tähti treenasi ja näännytti itseään ollakseen hoikempi: "Kuvittelin sen tuovan onnen"

Lue myös: Supersuosittu Little Mix -yhtye kutistuu kolmikoksi - lopettavalta jäseneltä rehellinen avautuminen

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat