Kuva: AOP

Billie Eilish ampuu alas pahansuovan otsikon korsettikuvistaan - sai kritiikkiä tyylimuutoksesta

10.05.2021 14:15 - Iiro Myllymäki

Aiemmin peittävissä vaatteissa esiintynyt Billie Eilish näyttäytyi uudenlaisessa tyylissä Voguen kuvissa.

Billie Eilishin, 19, muodonmuutos on häkellyttänyt ihmisiä. Laulaja-lauluntekijä poseerasi Britannian Vogue-lehdelle korsettilookeissa, jotka poikkeavat huomattavasti hänelle tunnusomaiseksi muodostuneesta peittävästä tyylistä. Siinä missä monet ihastelivat Eilishin kuvia, monet myös ihmettelivät suurta muutosta aiempaan.

Brittiläinen tabloid-lehti Daily Mail kirjoitti Eilishin kuvista negatiivisella otsikolla, joka sai monet Eilishin fanit pahastumaan. Otsikossa ihmeteltiin juuri Eilishin uuden tyylin ja aiemman tyylin ristiriitaa.

”’Todiste siitä, että raha voi muuttaa arvojasi ja saada sinut myymään sielusi’ - fanit ovat shokissa, kun Billie Eilish vaihtaa löysät vaatteet alusvaatteisiin Voguessa, vaikka hän vannoi vuosia, että hän ’piilottaa vartalonsa’”, otsikko kuului.

Kirjailija ja somevaikuttaja Emily Clarkson otti kantaa otsikkoon ja muokkasi siitä uuden version. Naisen päivitys lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja itse Billie Eilish jakoi päivityksen oman Instagram-tilinsä tarinat-osiossa. Päivityksessään Clarkson muutti otsikon alun muotoon ”todiste siitä, että naiset voivat muuttaa mielensä ja olla hallinnassa omasta kehostaan”. Otsikon lopun hän puolestaan muutti muotoon ”vaikka hän oli vuosien ajan kirjaimellisesti lapsi”. Clarksonin päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Eilish oli aiemmin sanonut suosivansa löysiä vaatteita, jotta hänen ulkonäköään ei pystyttäisi arvostelemaan. Eilish on puhunut epävarmuuksista kehonsa suhteen haastatteluissa, ja uusien kuvien yhteydessä julkaistussa Voguen haastattelussa hän sanoi olevansa erityisen epävarma vatsastaan ja tästä syystä hän halusi poseerata juuri korseteissa.

Lue myös: Billie Eilishin korsettikuva rikkoi tykkäysennätyksen - poikkeuksellinen look jakoi mielipiteet

Lue myös: Korsettiin pukeutunut Billie Eilish hurmaa Voguen tuoreissa kuvissa - myös tatuointi paljastui

Lähteet: Buzzfeed, Vogue

Kilpailut

Uusimmat