Kuva: AOP

Grimes sai paniikkikohtauksen ja päätyi sairaalaan - aikoo aloittaa terapian

13.05.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Grimes julkaisi Instagram-sivullaan kuvia, joissa poseeraa Miley Cyrusin kanssa. Samalla hän kertoo ikävästä tapahtumasta.

Miljardööri Elon Musk, 49, oli vieraileva juontaja Saturday Night Live -ohjelmassa 8. toukokuuta. Muskin esiintyminen oli saanut vaihtelevia arvosteluja, sillä joidenkin mielestä mies oli ollut muun muassa "vaivaannuttava" ja toiset taas ihastelivat kovastikin Muskin heittäytymiskykyä.

Muskin naisystävä, muusikko Grimes, 33, oli myös esiintynyt pienessä roolissa kyseisessä ohjelmassa, mutta viime päivät naisella ovat olleet hyvinkin ikäviä. Grimes oli nimittäin päätynyt 10. toukokuuta sairaalaan paniikkikohtauksen vuoksi.

Grimes ilmoitti asiasta Instagram-sivullaan, jossa julkaisi kuvia Saturday Night Liven kulissien takaa. Kuvissa hän poseeraa Miley Cyrusin kansa.

"Unohdin julkaista nämä kuvat, koska sain paniikkikohtauksen ja päädyin sairaalaan. Se oli aika pelottavaa ja luulen, että on hyvä aika aloittaa terapia", Grimes kirjoittaa.

"Mutta kuitenkin, Miley Cyrus on mahtava ja niin rento! Kiitos SNL:n jengi, kun olitte niin kilttejä ja päästitte minut sisään prinsessaksi pukeutuneena. Olen ylpeä minun kauniista Elonistani", hän jatkaa.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Elon Musk pilkkaa ihmisiä, jotka ilmoittavat somessa pronomininsa - "Esteettinen painajainen"

Lue myös: "Avaruusolentojen arpia" - Elon Muskin tyttöystävän koko selän peittävä tatuointi hämmentää somessa

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat