Kuva: AOP

Seth Rogen haki 8 Mile -leffaan, mutta koekuvaukset menivät penkin alle - poistui kesken kohtauksen

18.05.2021 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Seth Rogen haki Eminemin tähdittämään elokuvaan, mutta koekuvauksista ei tullut mitään.

Näyttelijä Seth Rogen, 39, on muistellut oudoimpia koekuvauksiaan The Wrapin haastattelussa. Mies haki Eminemin tähdittämään 8 Mile -elokuvaan Cheddar Bob -hahmon rooliin ja muistelee, ettei selvinnyt koekuvauksista repeämättä täyteen nauruun.

Elokuvan roolittaja oli pyytänyt roolia hakevia ottamaan mukaan jonkun, jonka kanssa hakija voi käydä dialogia. Rogen otti mukaansa Jason Segelin, joka niin ikään haki samaa roolia. Kaksikko päätti avustaa toisiaan ja esittää myös dialogin toista osapuolta hakutilanteessa.

Eminem (kuva: AOP)

Casting-tilaisuudessa dialogi käytiin Cheddar Bobin ja elokuvan päähenkilön Jimmy ”B-Rabbit” Smithin välillä, ja dialogi oli täynnä räppislangia. Rogen kertoo, että tästä syystä hän ja Segel nauroivat koekuvauksissa hysteerisesti eivätkä edes kyenneet esittämään dialogia loppuun.

- Heti kun toinen meistä aloitti kohtauksen, toinen repesi täysin. Se oli niin hassua. Emme pystyneet saattamaan kohtausta loppuun. Me vain poistuimme paikalta kyyneleet silmissä, Rogen muistelee.

Rogen kokee, että kaksikko ei onnistunut olemaan lainkaan uskottavia esittäessään Detroitista tulevia räppäreitä. Lopulta rooli meni Evan Jonesille.

Lue myös: Fanit eivät meinanneet tunnistaa parratonta Seth Rogenia - "Olet niin erinäköinen!"

Lue myös: Eminemin vanhaa hittikappaletta syytetään väkivaltaan lietsomisesta - 'En tule lopettamaan'

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat