Kuva: Mikko Räsänen

Olga Temonen tähdittää tulevaa rikossarjaa - perustuu suosikkikirjoihin

20.05.2021 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harjunpää-sarja julkaistaan C More -palvelussa vuonna 2022.

C More -alkuperäissarjavalikoima saa vuodelle 2022 laadukkaan kotimaisen lisäyksen Harjunpää-rikosdraamasarjasta, kertoo uunituore tiedote.

Matti Yrjänä Joensuun valtavan suosittuihin Harjunpää-klassikkodekkareihin pohjautuvassa uutuussarjassa kesäinen Helsinki näyttäytyy murharyhmän tutkijoiden Timo Harjunpään ja Onerva Nykäsen kautta erilaisin silmin, kun ihmiset eivät ole turvassa kaduilla tai edes kodeissaan. Rankkojen rikosten keskellä on vaikea olla tuntematta jatkuvaa huolta omasta perheestään ja pelkäämättä otteen lipsumista omista lapsista.

Kahdeksanosaisen C More -alkuperäissarjan pohjana ovat Joensuun kirjat Ahdistelija, Poliisin poika, Kiusantekijät ja Rautahuone.

Ylikonstaapeli Timo Harjunpään roolin tekee Tom of Finland -musikaalista ja Fingerpori-elokuvasta tunnettu Olli Rahkonen ja hänen työparinaan aloittavana Onerva Nykäsenä nähdään Aika jonka sain -elokuvan tähti Olga Temonen. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jutta Järvinen, Sanna Saarijärvi, Robin Svartström, Alma Pöysti ja Emilia Neuvonen.

Lue myös: Olga Temonen julkaisi harvinaisen sisaruskuvan - seuraajat eivät olleet tunnistaa näyttelijää

Lue myös: Olga Temonen jakoi aasistaan videon, josta seuraaja korjasi virheen - näyttelijältä hauska vastaus

Kilpailut

Uusimmat