Kuva: AOP

Lisa Kudrow nosti Frendien paluujaksosta esiin herkän hetken, joka meni häneltä itseltäänkin ohi

03.06.2021 21:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Frendien paluujakso julkaistiin 27. toukokuuta.

Frendit-fanien pitkä odotus palkittiin, kun 27. toukokuuta julkaistiin legendaarisen sarjan paluujakso. Kyseisessä jaksossa tuttu kuusikko eli Jennifer AnistonCourteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry ja David Schwimmer palasivat legendaariselle kuvausstudiolle muistelemaan menneitä vuosia. 

Jaksossa nähtiin paljon tunteikkaita hetkiä, jotka saivat myös katsojat tv-ruutujen äärellä kyyneliin, mutta niiltä ei vältytty myöskään näyttelijöiden kesken. Tuoreessa haastattelussa Lisa Kudrow, 57, paljasti herkän hetken, joka koettiin kulisseissa, kun näyttelijät saapuivat tuttuun kuvauspaikkaan. 

Paluu tapahtumapaikalle herkisti välittömästi Courteney Coxin, joka puhkesi kyyneliin. 

- Courteney käveli sisään ja puhkesi kyyneliin. Nappasin nenäliinan ja ojensin sitä hänelle. Matt LeBlanc kuitenkin otti sen käteensä, koska hän oli kertomassa meille tarinaa, jota ei halunnut keskeyttää. Siinä hän alkoi sitten pyyhkiä Coxin kyyneleitä ihan automaattisesti, Kudrow kertoo.

Kudrow´n mukaan tilanne meni tapahtumahetkellä häneltä ohi, mutta kun he myöhemmin istuivat alas katsomaan jaksoa, sekä hän että David Schwimmer kiinnittivät siihen huomiota. 

- Se kuvastaa meitä todella hyvin, Kudrow kertoo. 

Aiemmin kerroimme siitä, kuinka Jennifer Aniston muisteli paluuta kuvauspaikalle 17 vuoden jälkeen. Hän vertasi kokemusta eräänlaiseen aikamatkaan. 

- Romantisoimme sen hetken. Toki on muistettava, että emme ole olleet siellä sarjan päättymisen jälkeen. Se aika oli hyvin tärkeää aikaa. Jouduimme hyvästelemään jotain sellaista, mitä emme halunneet hyvästellä, mutta tiesimme, että on aika sanoa hyvästit, sillä meillä oli tulevaisuus edessämme.

- Se tuntui melkein siltä, kuin aika olisi pysähtynyt ja olisimme matkustaneet ajassa. Siinä oli paljon hyvää, mutta paljon myös sydäntä särkevää. 

Lue myös: Kun Frendit-tähti kertoi hittisarjan inhottavimmasta puolesta, ei puheesta ollut tulla loppua - olisitko arvannut?

Lue myös: Frendit-tähtiä sitoi ankara keskinäinen sopimus - "Se oli kirjoittamaton sääntö"

Lue myös: Frendit teki näyttelijöistään miljonäärejä - katso, paljonko heille maksettiin paluujaksosta

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat