Kuva: AOP

Lisa Kudrow teki hauskan paljastuksen esiintymisestään Lady Gagan kanssa

05.06.2021 23:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Lisa Kudrown ja Lady Gagan yhteisesiintyminen hurmasi Frendien paluujaksossa. Kudrow teki jälkikäteen hauskan paljastuksen esityksestä.

Frendien paluujaksossa nähty näyttelijä Lisa Kudrown, 57, ja muusikko Lady Gagan, 35, yhteisesiintyminen ja heidän esittämänsä ikoninen Smelly cat -kappale hurmasi katsojat. Kudrow kertoi jännittäneensä Gagan kanssa esiintymistä kovasti. Hän paljastaa, että esityksen lähestyessä hän tajusi, ettei edes muista enää, miten suosittu kappale menikään.

- Viritin kitaraani ja tajusin, etten tiedä enää miten laulu menee, joten googlasin sen. Googlessa on kaikki nuotit Smelly catia varten, Kudrow nauraa.

Kudrow myös tunnustaa, ettei ole koskaan omassa elämässään soittanut kitaraa. Hänen ainoat soittonsa ovat ne, jotka hänen roolihahmonsa Phoeben nähdään soittavan Frendeissä.

- Ehdottomasti en. Vain sarjaa varten ne kymmenen vuotta ja sitten se oli siinä, Kudrow vastaa, kun häneltä kysytään osaako hän soittaa mitään muuta kitaralla.

Kudrow kertoi myös, miten oli liikuttunut lähes kyyneliin Gagan kiitettyä häntä siitä, että hänen roolihahmonsa edusti Frendeissä ihmisten erilaisuutta.

Frendien paluujakso julkaistiin HBO Nordic -suoratoistopalvelussa ja siinä esiintyvät Kudrown lisäksi kaikki muutkin viisi Frendien päätähteä, Courteney Cox, 56, Jennifer Aniston, 52,  Matthew Perry, 51, David Schwimmer, 54, ja Matt LeBlanc, 53. 

Lue myös: Lisa Kudrow nosti Frendien paluujaksosta esiin herkän hetken, joka meni häneltä itseltäänkin ohi

Lue myös: Jennifer Aniston julkaisi kulisseista ennennäkemättömän ryhmäselfien - katso liikuttava kuva

Lue myös: Frendit teki näyttelijöistään miljonäärejä - katso, paljonko heille maksettiin paluujaksosta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat