Kuva: All Over Press

Supernatural-tähti mukaan hittisarjaan - katso, miltä Jensen Ackles, 43, näyttää tulevassa roolissaan

09.06.2021 18:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Vuosia Supernatural-projektissa mukana ollut näyttelijätähti suuntaa nyt kohti uusia tuulia.

Supernatural-sarjasta tunnettu näyttelijä Jensen Ackles, 43, on ottanut vastaan uuden haasteen urallaan. Hänet tullaan näkemään Amazonin alkuperäissarjassa nimeltä The Boys. Kyseessä on supersankariteemainen ohjelma ja myös Ackles tullaan näkemään supersankariroolissa.

"Olen iloinen siitä, että lähdin mukaan. Rakastan tätä asua", Ackles hehkuttaa omalla Instagram-tilillään.

Näyttelijä on Instagram-tilillään aiemmin tänä keväänä julkaissut muun muassa videon, missä hänet nähdään treenaamassa rooliaan varten. Kuvatekstiin hän on kirjoittanut, että ymmärtää nyt sen, mitä kaikki supersankareita näyttelevät näyttelijät joutuvat käymään läpi päästäkseen tarpeeksi hyvään fyysiseen kuntoon rooliaan varten.

The Boys on Amazonin alkuperäissarja. Sarjaa voit katsoa Amazon Prime -suoratoistopalvelusta. Voit katsoa The Boys -sarjan trailerin alapuolelta.

Supernatural tuli sarjana tiensä päähän viime vuonna, kun 15. ja viimeinen tuotantokausi julkaistiin marraskuussa 2020. Ackles on tähdittänyt hittisarjaa viimeiset 15 vuotta. Kumpikaan Supernaturalin päätähdistä ei jäänyt paikalleen, kun sarjassa toista pääroolia näytellyt Jared Padalecki, 38, hyppäsi sarjan päättymisen jälkeen heti uuden Walker-sarjan päärooliin.

Lue myös: Näyttelijätähti muutti miehensä kanssa yhteen jo ennen kuin tunsi tätä: "Hyppäsimme suhteeseen pää edellä"

Lue myös: Netflixin tuoreelle fantasiasarjalle pian jatkoa - ilmoitus sai fanit innostumaan

Lue myös: One Direction -tähti Liam Payne kertoo avoimesti vuosien päihdekierteestä, johon bändielämä ajoi

Kilpailut

Uusimmat