Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Ben Affleck kuvattiin suutelemassa - katso paljonpuhuva pusukuva

15.06.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuva on voimistanut huhuja yhteenpaluusta.

Jennifer Lopezin, 51, ja Ben Affleckin, 48, lämmenneistä väleistä on ollut paljon uutisointia, ja kaksikon lähipiirin lähteet ovat kertoneet ex-pariskunnan ottavan suhteen uudelleenlämmittelyn tosissaan. Nyt näille väitteille on saatu lisää katetta, kun Lopez ja Affleck on kuvattu suutelemassa.

Page Six -sivusto julkaisi paparazzin ottaman kuvan, jossa kaksikko antautuu kiihkeään suudelmaan. Page Six kertoo, että kaksikko nautti sunnuntaina illallista julkkisten suosimassa Nobu-ravintolassa Malibussa Kaliforniassa. Kuvan pääset katsomaan alla olevasta twiitistä. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lopezin ja Affleckin kerrotaan olleen juhlimassa Lopezin siskon Lyndan 50-vuotissyntymäpäiviä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kaksikko nähdään suutelemassa sen jälkeen, kun heidän yhteenpaluustaan alkoi liikkua huhuja. Lopez kertoi erostaan baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa huhtikuussa, ja Affleck puolestaan erosi näyttelijärakkaastaan Ana de Armasista vuoden alussa.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck vuonna 2003 (kuva: AOP)

Lopez ja Affleck olivat aikanaan erittäin seurattu julkkispari, ja he olivat kihloissa vuosina 2002–2004. Pari erosi vain vähän ennen suunniteltuja häitään. Kaksikko ei ole vielä kommentoinut huhuttua yhteenpaluutaan.

Lue myös: Lähipiirin mukaan Jennifer Lopez etsii kotia läheltä Ben Affleckia - "He ottavat suhteen vakavasti"

Lue myös: Ben Affleck poistui surullisena Jennifer Lopezin luota - monille tuli mieleen tunnettu meemi 

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat