Kuva: AOP

Lähipiirin mukaan Jennifer Lopez etsii kotia läheltä Ben Affleckia - "He ottavat suhteen vakavasti"

08.06.2021 12:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Jennifer Lopezin lähipiiristä kerrotaan hänen etsivän uutta asuntoa Los Angelesista muuttakseen lähemmäs Ben Affleckia.

Pop-tähti Jennifer Lopezin, 51, kerrotaan etsivän asuntoa Los Angelesista ollakseen lähempänä rakastaan, näyttelijä Ben Affleckia, 48.

Lopez omistaa Los Angelesista, Bel Airin alueelta jo lähes 23 miljoonan euron arvoisen kartanon, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Affleckin kodista Brentwoodin alueella. Lähde kuitenkin kertoo, että Lopez etsii nyt uutta asuntoa vieläkin lähempää. 

Viime vuodet Lopez on majaillut pääosin Miamissa asuessaan siellä yhdessä entisen kihlattunsa Alex Rodriguezin, 45, kanssa. He omistavat yhä yhdessä lähes 33 miljoonan euron arvoisen asunnon, johon lähteen mukaan Lopez liittää kuitenkin liikaa kipeitä muistoja ja kaipaakin Los Angelesista samalla uutta alkua. Lähteestä kerrotaan, että ennen suhdettaan Rodrigueziin Lopez vietti enemmän aikaansa Los Angelesissa ja kaipaa sinne nyt suhteen keväällä 2021 päätyttyä takaisin. Myös suurin osa Lopezin kameratöistä sijoittuu ennemmin Los Angelesin lähistölle.

Lähteestä kerrotaan, että vaikka Lopez etsiikin asuntoa läheltä Affleckia, ei pariskunnalla toistaiseksi ole aikeita muuttaa yhteen. Lähteen mukaan Lopezin ja Rodriguezin ero on ollut Lopezin lapsille paljon vaikeampi, kuin laulajalle itselleen. Viime viikolla Lopez nähtiin katsastamassa kouluja Los Angelesista ja hänen huhutaan haluavan kaksosensa, Emmen, 13, ja Maxin, 13, käyvän samaa koulua Affleckin lasten kanssa. Lähteen mukaan Lopez suunnittelee muuttoa jo kesän aikana, ennen kuin seuraava lukuvuosi ehtii alkaa.

- He ovat hyvin onnellisia yhdessä. He ottavat suhteen vakavasti ja haluavat sen kestävän pitkään, lähde kuvailee pariskunnan suhdetta.

Lopez ja Affleck ovat seurustelleet vuosina 2002-2004. Vuonna 2004 he erosivat vain pari viikkoa ennen suunniteltuja häitään. Pari alkoi tapailla uudelleen keväällä 2021 muutama viikko sen jälkeen, kun Lopez oli eronnut kahden vuoden mittaisesta kihlauksestaan Rodrigueziin. Lopezilla on kaksosensa yhdessä muusikko Marc Anthonyn, 52, kanssa.

Lue myös: Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhde lämpenee, lähipiiri paljastaa: "Hän on hulluna Beniin"

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck kaukosuhteessa? "He eivät anna välimatkan tulla esteeksi"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat