Kuva: AOP

Muistatko Game of Thronesin kahvikuppikohun? Emilia Clarke paljasti uuden syyllisen

15.06.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Clarke näytteli suosikkisarjassa Daenerys Targaryenia.

Keväällä 2019 eräs Game of Thrones -sarjan kohtaus aiheutti pientä kohua.

Yhdessä kohtauksessa lavasteisiin oli eksynyt jotakin, mikä ei sinne todellakaan kuulu. Emilia Clarken , 34, esittämän Daenerys Targaryenin edessä nimittäin nähtiin yhdessä kohtaa take away -kahvimuki ja tämän tarkkasilmäinen fani oli huomannut. Voit lukea lisää tästä.

"Kahvikuppitapaus" oli tullut uudestaan esille Clarken tuoreessa haastattelussa. TheSkimms "Texting With" -ohjelmassa Clarke nimittäin vastasi siihen, mitä juomaa hän suosii aamuisin. Samalla näyttelijä puhui otsikoihin nousseesta kupista.

- Ainakaan se ei ole Starbucks. Haluan kuitenkin sanoa tämän vielä kerran: Se kuppi ei ollut minun. Katseeni on sinussa, Daniel Weiss, Clarke nauroi.

Weiss oli Game of Thronesin toinen luoja.

Clarken esittämä Daenerys Targaryen. (kuva: AOP)

Kyseessä ei ole ensimmäinen epäilty, jonka Clarke on maininnut. Lokakuussa 2019 Clarke kertoi, että syyllinen olisi hänen kollegansa.

- Tässä on teille totuus. Meillä oli juhlat ennen Emmy-gaalaa vastikään ja Conleth Hill, joka näytteli Lord Varysia, tuli lähelleni ja sanoi, että hänellä olisi yksi asia kerrottavana, Clarke aloitti ja jatkoi:

- Hän sitten sanoi, että "se kahvikuppi oli minun". Hän myös lisäsi, että on pahoillaan, mutta ei halunnut ottaa asiaa aikaisemmin esille, koska näytti siltä, että kaikki paine oli minun niskassani, Clarke nauroi.

"Mokan" noustua otsikkoihin HBO päätti kaikessa hiljaisuudessa editoida mukin pois jaksosta. Lopula asiasta julkaistiin myös tiedote, jossa mokaa kommentoidaan kieli poskessa.

"Jaksossa nähty latte oli virhe. Daenerys oli tilannut yrttiteetä", tiedotteessa kirjoitettiin.

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar paljastaa yksityiskohdan "kahvikuppikohusta" - "Tässä teille totuus"

Lue myös: Game of Thronesin kohukahvimukin alkuperä selvitettiin - tieto yllätti monet

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat