Kuva: AOP

Yksi Kardashianeista ei halunnut tosi-tv-sarjan päättyvän: "Muutos pelottaa"

10.05.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kim Kardashian ilmoitti sarjan päättymisestä syksyllä 2020.

20 tuotantokauden ja 14 vuoden ajan ihmiset ovat päässeet seuraamaan Kardashian-Jenner Klaanin elämää Keeping up with the Kardashians eli Kardashianit-sarjan toimesta. Syyskuussa 2020 Kim Kardashian, 40, ilmoitti kuitenkin omalla Instagram-tilillään sarjan loppuvan. 

"Olemme tehneet perheenä raskaan päätöksen siitä, että nyt on aika hyvästellä Keeping up with the Kardashians. 14 vuoden ja 20 tuotantokauden, tuhansien jaksojen ja lukemattomien spin-off-sarjojen jälkeen, olemme suunnattoman kiitollisia teille kaikille, jotka olette katsoneet meitä näiden vuosien aikana", Kardashian kirjoitti.

Viimeinen kausi on käynnissä parhaillaan ja viimeisimmässä jaksossa palataan hetkeen, jolloin perheen äiti Kris Jenner istui Khloén, Kourtneyn ja Kimin kanssa pöydän ääreen varmistaakseen, että he kaikki ovat samoilla ajatuksilla liikkeellä. Keskustelussa Khloé myöntää tilanteen pelottavan.

- Minä olen niin tapojeni vanki, että muutos pelottaa. En ole hyvä muutosten suhteen ja tänä vuonna niitä on ollut muutenkin paljon, joten tämä tuntuu raskaalta, Khloé kertoo.

Myöhemmin Khloé kertoi, että tajusi jossain vaiheessa päätöksen olleen jo tehty, eikä hänen ajatuksillaan näin ollen juurikaan ollut painoarvoa. 

- Hyvä on. Tämä tulee päätökseensä. Se on todella, todella ahdistavaa. Vihaan tätä vuotta niin paljon, hän totesi. 

Vuonna 2007 julkaistusta sarjasta tuli heti julkaisunsa jälkeen supersuosittu. Se oli eräänlainen lähtölaukaus uudenlaiselle tosi-tv-formaatille, joka on sittemmin toiminut hyvänä ponnistuslautana muun muassa naisten muotibisneksille. 

Lue myös: Kimin Playboy-kuvaukset, lyhyt vankilareissu: Muistatko Kardashianit-sarjan ikimuistoiset hetket?

Lue myös: Kim Kardashian palkitsi Kardashianit-sarjan työryhmän - antoi jokaiselle hulppean lahjan

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat