Kuva: All Over Press

Kuumat kohtaukset yllättivät Bridgerton-tähti Regé-Jean Pagen - "En ollut riittävän varautunut"

18.06.2021 19:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

31-vuotias näyttelijä myöntää, ettei osannut varautua siihen, miltä "kuumat" ja intohimoiset kohtaukset näyttävät ulkopuolisten silmissä.

Bridgerton-tähti Regé-Jean Page, 31, on keskustellut tuoreessa haastattelussa roolisuorituksestaan Netflixin hittisarjassa. Hän toteaa, ettei hänen perheensä - eikä hän oikeastaan itsekään - osannut varautua sarjan intensiivisiin ja kuumiin kohtauksiin tai siihen, miltä ne näyttävät televisiosta katsottuna.

- Kukaan ei ollut riittävän varautunut. Minäkään en ollut riittävän varautunut, ja olin kuitekin paikan päällä, Page kommentoi kohtauksia Hollywood Reporter -lehden haastattelussa.

- Uskon, että ihmiset ovat kiitollisia Bridgertonin romanttisten kohtausten intensiivisyydestä. En kuitenkaan tiedä kuinka kiitollinen olin itse katsoessani niitä. 

Page toteaa, että hänen omat tuntemuksensa kohtauksia jälkikäteen katsellessa eivät olleet välttämättä yhtä vaikuttuneita kuin sarjan innokkaiden fanien. Page nähdään Bridgerton-sarjassa kiihkeissä kohtauksissa yhdessä vastanäyttelijänsä Phoebe Dynevorin, 26, kanssa.

Lue myös: 'Se tulee olemaan maaginen' - Phoebe Dynevor kommentoi uutta Bridgerton-tuotantokautta

Lue myös: Bridgertonin spin-off sai vihreää valoa - huippusuosittu sarja laajenee merkittävästi

Lue myös: Bridgerton-tähden uusi poikaystävä rakastui näyttelijään kohuttuja seksikohtauksia katsoessaan

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat