Kuva: AOP

Julkkislääkäri Pippa Laukka avautuu töissä sattuneesta mokasta: "Rysähti kuin eilinen ukkosmyrsky"

24.06.2021 16:15 - Roy Kokkonen

Pippa Laukalle kävi sekaannus, kun hänen potilaansa odottivat vastaanotolla, mutta tv:stä tuttu lääkäri ei ollut mailla halmeilla.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tunnettu lääkäri Pippa Laukka, 51, kertoo Instagramissa työpaikalla käyneestä erehdyksestä.

"Aikanaan lukion hissan opettaja halusi meidän oppivan latinankielisiä fraaseja. Hän kertoi meille jokaiselle yhden fraasin, joka tuli opetella ja painaa mieleen. Latinaa on toki tullut opeteltua sen jälkeenkin, mutta hyvin on oma fraasini pysynyt mielessä, nimittäin se oli Errare humanum est - ihminen on erehtyväinen", Laukka kirjoittaa kesäisen kuvan yhteydessä.

Laukka kertoo, että opittu fraasi kävi toteen, kun sekaannuksen takia hän jätti saapumatta töihin. Vastaanotto oli täynnä häntä odottavia potilaita.

"Kun sain soiton hoitajalta, maailmani rysähti kuin eilinen ukkosmyrsky. Mulle on kunnia-asia hoitaa työni kunnolla, eikä siihen todellakaan kuulu noshowt sun muut", Laukka kirjoittaa.

Laukka kertoo, että hänen potilaansa olivat kuitenkin hyvin ymmärtäväisiä. Hän korjasi tilanteen tänä aamuna pitämällä paikkovastaanottoa, eivätkä potilaat joutuneet odottamaan seuraavaa aikaa elokuun loppuun.

"Mulla on ehkä maailman ihanimmat potilaat. Jokainen heistä ymmärsi tilanteen ja suhtautui rakentavasti, vaikka eräskin heistä oli tullut vastaanotolleni Porista ja yöpyi hotellissa. Ihailen tuota asennetta ja todellakin otan itse siitä opiksi omissa asiakaskohtaamisissa. Koska errare humanum est!"

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pippa Laukka nuoruuskuvassa, jonka taustalla on pysäyttävä viesti - "Mietin pitkään, julkaisenko"

Lue myös: MTV: Pippa Laukka jätti alkoholin kokonaan pois kiireiden keskellä

Kilpailut

Uusimmat