Kuva: All Over Press

Ei ökybileitä - Khloé Kardashian vietti matalan profiilin syntymäpäiväjuhlat

29.06.2021 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian vietti syntymäpäivänsä kotona läheistensä kanssa.

Khloé Kardashian juhli 37-vuotispäiväänsä 27. kesäkuuta. Kardashianit tunnetaan hulppeista juhlista, joissa ei rahaa säästellä. Viime vuoden lokakuussa Kardashianin Kim-sisko juhli 40-vuotissyntymäpäiväänsä vuokraamallaan saarella perheen ja lähimpien ystäviensä kanssa. 

Tempaus ei saanut julkisuudessa pelkästään ilahtunutta vastaanottoa ja muun muassa Piers Morgan tylytti Kardashiania juhlista pandemia-aikana.

”Nämä päivitykset ovat niin kuvottavia, että haluan oksentaa. Ihan kuin olisimmekaan tarvinneet enempää vahvistusta sille, mikä hemmoteltu ja tahditon imbesilli hän on”, Piers Morgan kirjoitti tuolloin. 

Isosiskonsa tyyliin ei Kardashian tänä vuonna itse juhlinut hulppeasti, vaan vietti omien sanojensa mukaan juhlapäivää kotona perheensä kanssa. 

"Minulla oli aivan mahtava syntymäpäivä. Vietin koko päivän tyttöni kanssa ja päätin sen illalla pyjamassani nauttien sampanjaa perheeni kesken. Täydellistä," Kardashian kirjoitti Twitter-päivityksessään.

Nainen sai tviittiinsä lukuisia onnitteluja, joihin hän vastasi innokkaasti. Viimeistään tämä ele sulatti monien sydämet. 

"Miten ihana sinä oletkaan. Vietät synttäri-iltasi vastailemalla meille," eräskin faneista kommentoi. 

Lue myös: Khloé Kardashian julkaisi harvinaisen kuvan veljensä kanssa - katso

Lue myös: Khloé Kardashian onnitteli Kanye Westiä, mutta seuraajat kummastelivat kuvavalintaa: "Miksi tämä?"

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat