Kuva: AOP

Khloé Kardashian onnitteli Kanye Westiä, mutta seuraajat kummastelivat kuvavalintaa: "Miksi tämä?"

09.06.2021 13:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kanye West täytti 8. kesäkuuta 44 vuotta.

Kerroimme aiemmin siitä, kuinka Kim Kardashian, 40, onnitteli ex-aviomiestään rakkaudentäyteisellä Instagram-päivityksellä. Hän ei kuitenkaan ollut Kardashian-klaanin ainoa jäsen, joka osoitti rakkauttaan Westille, sillä myös hänen siskonsa Khloé Kardashian, 36, julkaisi Instagram-tilillään onnentoivotukset. 

Kardashianin julkaisemassa kuvassa nähdään siskosten lisäksi West sekä Tristan Thompson, jonka kanssa Khloélla on ollut on-off-suhde.

"Hyvää syntymäpäivää, veljeni. Pidä paras syntymäpäivä ikinä. Lähetän rakkautta ja siunausta," Kardashian kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Kuvavalinta on kuitenkin saanut monet hänen seuraajistaan hämmentymään. Monista on outoa, että Kardashian jakaa kuvan, jossa nähdään sekä hänen siskonsa että tämän entinen aviomies. 

"Miksi juuri tämä kuva?"

"Eikö muita kuvia löytynyt?"

"Jotenkin epämukava kuva."

Yksi kuvan kommentoijista sen sijaan osoitti viestinsä suoraa Kimille.

"Kim, olen pahoillani. Koko tämä veljeni-juttu on minusta todella pikkumaista. Siskosi ja sinun välisen suhteen pitäisi olla vahvempi kuin tunne siitä, että hän haluaa jakaa tuon ajatuksen. Avioero on ottanut sinulla todella koville ja minusta tämän kuvan jakaminen on täysin perusteetonta. Olisi ollut niin paljon muita kuvia jaettavaksi. Tämä ei ollut kaunista, mutta toivottavasti jaksat kaiken yli," kirjoituksessa todettiin. 

Khloé ei jäänyt sanattomaksi palautteen edessä, vaan vastasi erittäin napakasti takaisin. 

"Miksi ihmeessä edes kommentoit jotain sellaista, josta et tiedä mitään? Luuletko, että minä ja siskoni emme puhu toisillemme tunteistamme? Olemme yhdessä päivittäin. Tämä on minun perheeni, ei sinun. Älä kommentoi, jos et todella tiedä mikä tilanne on. Kummajainen," Kardashian kirjoitti vastauksessaan. 

Kiivasta keskustelua aiheuttaneen päivityksen näet alta tai täältä

Lue myös: Khloé Kardashian sai vihamielisiä kommentteja ulkonäöstään - kertoi tärkeän muistutuksen somesta

Lue myös: Khloé Kardashianin äänen muuttumista hämmästeltiin - tähti kommentoi keskustelua

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat