Kuva: AOP

Ystävät muistivat Naya Riveraa tämän kuoleman vuosipäivänä: "Olet vieläkin se röyhkeä kuningatar silmissäni"

09.07.2021 11:45 - Senja Rapila

Glee-kollegat ikävöivät vielä traagisesti 33-vuotiaana menehtynyttä Naya Riveraa.

Glee-näyttelijä Naya Rivera kuoli vuosi sitten hukkumisonnettomuudessa. Hänet löydettiin hukkuneena Piru-järvestä Kaliforniasta, missä hän oli ollut veneilemässä yhdessä tuolloin 4-vuotiaan lapsensa kanssa. Riveran poika kertoi tuolloin viranomaisille, että hänen äitinsä oli mennyt uimaan muttei päässyt nousemaan takaisin veneeseen. Rivera oli kuollessaan 33-vuotias.

Glee-kollegat ovat muistaneet edesmennyttä näyttelijää tämän kuoleman ensimmäisenä vuosipäivänä. Suuri suru on vieläkin monilla käsittelyssä ystävän ja kollegan yllättävän kuoleman vuoksi.

Muun muassa Glee-tähti Heather Morris, 34, on kirjoittanut kauniisti omalla Instagram-tilillään, että kaipaa ystäväänsä.

"Olet kirkkain tähti silmissäni Naya Rivera. Olen niin kiitollinen siitä, että jumala ojensi kätensä ja toi meidät yhteen, parhaina ystävinä, äitiystävinä, kohtauskumppaneina ja kaikkea siltä väliltä. Muistosi elää hyväntahtoisuutena ja siinä, että olet vieläkin se röyhkeä kuningatar silmissäni. Rakastan sinua", Morris kirjoittaa.

Myös Kevin McHale, Amber Riley ja Jenna Ushkowitz ovat muistaneet edesmennyttä ystäväänsä tämän kuoelman vuosipäivänä.

Lue myös: Entinen alusvaatemalli avoimena: "Minua kehotettiin käyttämään kokaiinia ja harrastamaan seksiä, jotta paino putoaisi"

Lue myös: Naya Riveran isä kertoo viimeisestä puhelusta tyttärensä kanssa: "Tuli pahat aavistukset"

Lue myös: Pete Davidson aikoo poistaa kaikki tatuointinsa: "Kaksi vuotta jäljellä"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat