Kuva: Shutterstock

Kristina jakoi uskomattoman tarinan nimensä takaa: "Isäni halusi minulle tämän nimen siksi, ettei hän jäisi kiinni"

16.07.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kristina-nimisen naisen mukaan hän sai myöhemmin kuulla, miksi hänen isänsä halusi nimetä hänet juuri kyseisellä nimellä.

Kristina-niminen nainen on jakanut TikTokissa hämmentävän tarinan nimensä takaa. Naisen mukaan hänen vanhempansa olivat sopineet, että jos syntyvä lapsi on poika, lapsi saa nimensä äidin isoisän mukaan, jos taas tyttö, isä saa päättää tytölle annettavan nimen.

Koska tyttö tuli, sai isä mahdollisuuden päättää lapsen nimen. Äidin selvitessä keisarinleikkauksesta hän teki päätöksen ja täytti tarvittavat paperi. Näin lapsesta tuli Kristina.

Nimi oli äidille ok, eikä hän ajatellut asiaa sen enempää. Muutamaa kuukautta myöhemmin paljastui kuitenkin karu totuus siitä, miksi isä päätyi juuri kyseiseen nimeen. 

Kävi nimittäin ilmi, että isällä oli ollut suhde toiseen naiseen. Naiseen, jonka nimi oli Kristina. Hän halusi antaa lapselleen tuon nimen, siksi, että jos hän joskus vahingossa mainitsee nimen ääneen, kaikki luulevat hänen puhuvan tyttärestään. 

- Useimmilla meistä on nimi, jonka taustalla on suloinen tarina. Minun kohdallani näin ei ole. Isäni valitsi nimekseni Kristinan ja muutamaa kuukautta myöhemmin äitini sai tietää, että isälläni oli suhde Kristina-nimisen naisen kanssa, Kristina kertoo julkaisemallaan videolla. 

Ymmärrettävästi kertomus on poikunut kasan kommentteja.

"Apua, miten itsekästä."

"Melko karu tarina."

"Itse olisin vaihtanut nimeni."

Tarinan pääset katsomaan kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Tiedätkö suomalaistähtien oikeat nimet? Tee hauska testi ja kohta ainakin tiedät

Lue myös: Elon Muskin ja Grimesin pojan nimi todella on X Æ A-12 - nyt nimen logiikka on avattu

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat