Kuva: AOP

Britney Spearsin Instagram-kuvateksti poistettiin - viittasi kohulausuntoon oikeudessa

14.07.2021 20:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuvatekstin tilalle tuli vain kolme emojia. Spearsin Instagram-tili on ollut pitkään spekulaatioiden kohteena, mutta nyt medialle on väitetty, että Spears vastaa kuin vastaakin itse tilinsä päivityksistä.

Britney Spearsin, 39, Instagram-tili on jälleen nostattanut epäilyksiä faneissa. Tilillä päivitettiin Spearsista kuvia sisäkön asua muistuttavassa puvussa, mutta julkaisu poistettiin ja se ladattiin uudestaan eri kuvatekstillä. Ensimmäisessä kuvatekstissä viitattiin lausuntoon, jonka Spears antoi julkisessa oikeuden kuulemisessa viime kuussa liittyen holhoussuhteeseen, jonka alaisuudessa nainen on ollut vuodesta 2008 alkaen.

”Kuten sanoin, kotiapulaiseni pääsivät ottamaan kynnet koronan aikaan, kun salongit avautuivat, mutta ainakin minun sisäkköasuni oli kaikista kuumin”, kuvatekstissä luki.

Tällä viitattiin Spearsin oikeudessa esittämään väitteeseen siitä, että hänen kotiapulaisensa pääsivät kynsihoitolaan koronapandemian aikaan, vaikka hänelle oli sanottu, että tämä ei ole mahdollista. Spears nosti tämän esimerkkinä liiallisesta kontrollista, jonka alaisuudessa hän kokee elävänsä holhoussuhteessa.

Julkaisu poistettiin Instagramista, ja samat kuvat jaettiin uudelleen kuvatekstillä, jossa näkyy pelkästään kolme korkokenkäemojia. Kommenttikentässä monet fanit ovat ihmetelleet asiaa. Julkaisun pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Päivitykset ovat "haitallisia brändille"

Spearsin Instagram-tili on ollut pitkään monenlaisten spekulaatioiden kohteena. Jotkut fanit ovat uskoneet, että Spears jättää kuviin vihjeitä, joilla hän pyytää apua tilanteeseensa. Jotkut taas uskovat, ettei Spears hallinnoi itse tiliään, sillä hänen vapauksiaan on rajoitettu muutenkin niin paljon holhoussuhteen myötä. On spekuloitu, että Spearsin tiimi yrittäisi saada naisen esille huonossa valossa Instagramissa, jotta he voivat näin oikeuttaa edunvalvontasuhteen jatkamisen.

Poptähden Instagramista kirjoitetaan New Yorkerin laajassa artikkelissa, joka pureutuu Spearsin holhousjärjestelyn historiaan. Spearsin tiimistä kerrotaan julkaisulle, että Spears melkein aina kirjoittaa itse julkaisunsa ja lataa ne CrowdSurf-palveluun, joka julkaisee päivitykset. Tiimin jäsenen mukaan joskus harvoin Spearsin kirjoittamat päivitykset ovat käsitelleet liian arkaluontoisia asioita ja niitä ei ole jaettu.

- Hänen ei ole tarkoitus puhua holhoussuhteesta päivityksissään, tiimistä kerrotaan.

Artikkelissa Spearsin tiimin jäsen vastaa syytöksiin siitä, että joku muu pitää yllä Spearsin sosiaalista mediaa ja päivittää Spearsin nimissä. Hänen mukaansa Spearsilla on lähes täysi kontrolli sosiaalisen median päivityksistään.

- Sanoisiko kukaan hänelle, että päivitä tuollaista? Se on haitallista brändille. Usko minua, jos saisin tahtoni läpi, hän ei tekisi tuollaisia päivityksiä, tiimin jäsen sanoo.

Tilillä on usein esimerkiksi jaettu lähes identtisiä kuvia moneen kertaan, ja päivitykset ovat saaneet ihmiset kyseenalaistamaan tähden mielenterveyttä.

Kesäkuun 23. päivä oikeuden kuulemisessa Spears antoi yli 20-minuuttisen puheen, jossa toivoi holhoussuhteen päättämistä. Hän syytti järjestelyä lukuisista väärinkäytöksistä ja vapaudenriistosta.

- Olen ollut shokissa. Olen traumatisoitunut. En ole onnellinen enkä pysty nukkumaan. Olen niin vihainen, että se on hullua. Ja olen masentunut. Itken joka päivä, Spears sanoi.

Kuulemisen jälkeen holhouskäsittelyssä on tapahtunut uusia käänteitä. Tuomari on päättänyt Spearsin tahtoa vastaan, että hänen isänsä Jamie Spearsin roolia edunvalvonnassa ei pureta. Spearsin isä vastaa tyttärensä omaisuuden hallinnoinnista, ja Spears on monesti ilmaissut vastustavansa tätä. Britney Spearsia oikeudessa koko holhousjärjestelyn ajan edustanut lakimies Samuel D. Ingham II vetäytyi roolistaan viime viikolla. New Yorker kertoo, että Spears on kustantanut vuosittain Inghamin noin 440 000 euron palkan. Spearsin holhouksen käsittelyä jatketaan oikeudessa tänään keskiviikkona.

Lue myös: Britney Spears myöntää muokanneen kohukuvaansa, sanoo nyt suorat sanat: "Pussatkaa p*rsettäni!"

Lue myös: Britney Spears nosti Paris Hiltonin esiin oikeuden kuulemisessa - nyt Hilton kommentoi erikoista lausuntoa

Lähteet: Fox News, New Yorker

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat