Kuva: All Over Press

Lucy Liu muistelee kahakkaa Charlien enkelit -elokuvan kuvauksissa: "En kadu sitä lainkaan"

29.07.2021 16:15 - Senja Rapila

Aiemmin elokuvan tekijätiimistä on paljastettu, että Lucy Liu yritti "lyödä" Bill Murraytä elokuvan kuvauksissa. Nyt Liu on vihdoin kommentoinut itse asiaa.

Näyttelijä Lucy Liu, 52, muistelee tuoreessa podcast-haastattelussa epämiellyttävää kohtaamistaan näyttelijäkollega Bill Murrayn, 70, kanssa Charlien enkelit -elokuvan kuvauksissa. Liun ja Murrayn välisestä kahakasta on puhuttu medioissa aiemminkin, sillä tuotannon työntekijä paljasti muuoin haastaattelussa, että Liu "hyökkäsi Murrayn päälle nyrkit viuhuen".

Lucy Liu, Cameron Diaz sekä Drew Barrymore. (kuva: AOP)

Näyttelijä on nyt kommentoinut vihdoin tapahtunutta tuoreessa Asian Enough -podcastissa. Liu totetaa, että hän oli elokuvan kuvauksen hetkellä vielä suhteellisen tuntematon verrattuna muihin elokuvan päätähtiin. Liun mukaan kahakka alkoi, kun elokuvan päätähdet kuvasivat uudelleen erään kohtauksen ilman Murraytä. Kohtaus tuntui lopulta soljuvan paremmin ilman Murraytä.

Liu kertoo, että heidän kuvatessaan kohtausta, Murray alkoi "ladella loukkauksia" kameran toiselta puolen. Liu ei kuitenkaan suostu haastattelussa kertomaan, mitä Murray päästi tarkalleen suustaan. Kommentointi oli kuitenkin jatkuvaa ja lopulta Liu ymmärsi, että Murrayn heitot kohdistuivat suoraan häneen.

- En voinut uskoa sitä, että hänen kommenttinsa kohdistuivat minuun. Kirjaimellisesti katsoin olkapääni yli ja mietin kenelle hän puhuu. Kysyin sen jälkeen, että anteeksi, siis puhutko sinä minulle. Hän selkeästi puhui minulle, koska sitten se muuttui selkeäksi kahden väliseksi sananvaihdoksi, Liu kertoo.

- Osa hänen kielenkäytöstään oli perustelematonta, eikä sitä voinut hyväksyä. En vain aikonut istua ja ottaa sitä vastaan. Joten kyllä, puolustin itseäni, enkä kadu sitä lainkaan.

Lue myös: Selena Gomez kommentoi kohukuvia 68-vuotiaan näyttelijän kanssa: "Se näytti kyllä oudolta"

Lue myös: Breaking Bad -tähti kiidätettiin sairaalaan - lyhistyi spin-off -sarjan kuvauksissa

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson nauroi Vin Dieselin kommentille - näyttelijä tuskin palaa F&F-elokuviin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat