Kuva: Youtube

Ensimmäinen kuva The Crownin uudesta kuningattaresta julki - kaikki, mitä tulevasta kaudesta tiedetään

02.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sarja ei sittenkään lopu viidenteen kauteen.

Netflix on julkistanut ensimmäisiä tietoja brittihovista kertovan hittisarjan, The Crownin tulevasta, viidennestä tuotantokaudesta. Tulevalla kaudella rooleihin hyppäävät uudet näyttelijät. Kuningattaren roolissa tullaan vastedes näkemään Oscar-palkittu näyttelijä Imelda Staunton, 65. 

Sarjan omalla Twitter-kanavalla julkaistiin jo ensimmäinen vilaus Stauntonista kuningattaren roolissaan. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Prinssi Philipin roolin kuningattaren rinnalla ottaa Jonathan Pryce, 74. Kuningattaren siskona prinsessa Margaretina nähdään puolestaan Lesley Manville, 65, ja Elizabeth Debicki, 30, näyttelee tulevilla kausilla prinsessa Dianan roolin. Hänen vastanäyttelijäänsä sen sijaan ei ole vielä vahvistettu, mutta Prinssi Charlesin rooliin epäillään astuvan Dominic Westin, 51.

Netflix myös tiedotti, että sarja ei sittenkään pääty vielä viidenteen tuotantokauteen, vaan sen jälkeen tehdään vielä yksi kausi, jotta tarina ja kaikki sen rikkaudet pääsevät ansaitsemallaan tavalla esiin. Uusia jaksoja joudutaan kuitenkin odottelemaan vielä hetki, sillä viidennen kauden kuvaukset ovat alkaneet vasta heinäkuussa 2021 ja näin ollen kausi julkaistaan todennäköisesti vasta vuonna 2022. 

Lue myös: The Crown -sarjan tekijät törmäsivät yllättävään roolitusongelmaan: "Heillä on kovat odotukset"

Lue myös: Kohu The Crownin ympärillä kovenee - kulttuuriministeri vaati varoitustekstiä, Netflix kieltäytyy

Lähde: Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat