Kuva: AOP

Beyoncén painoa vahdattiin julkisesti jo teini-iässä, avautuu nyt: "Olen kuluttanut liikaa aikaani dieetteihin"

11.08.2021 20:15 - Iiro Myllymäki

Beyoncé on joutunut kuulemaan julkisuudessa kommentteja painonnousustaan jo teini-iässä.

Supertähti Beyoncé, 39, on puhunut Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa kehonkuvastaan. Hän myöntää, että hänen painonsa vahtaaminen julkisesti on jättänyt jälkensä ja hän on ollut aiemmin liian ankara itselleen.

- Olen aiemmin kuluttanut liikaa aikaani dieetteihin. Minulla on ollut harhaluulo, että itsestä huolehtiminen tarkoittaa treenaamista ja sitä, että on ylettömän tietoinen omasta kropastaan. Mielenterveydestä huolehtiminen on myös itsestään huolehtimista. Opettelen katkaisemaan huonon terveyden ja laiminlyönnin kierteen ja keskittymään hienovaraisiin viesteihin, joita kehoni minulle antaa, Beyoncé sanoo.

Nainen muistelee olleensa vasta 19-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran huomasi ihmisten julkisesti kritisoineen hänen painonnousuaan. Beyoncé oli tuolloin osa menestyksekästä Destiny’s Child -yhtyettä.

- Tunsin oloni hieman epävarmaksi joidenkin kommenttien takia. Heräsin jonakin aamuna ja kieltäydyin säälimästä itseäni, joten kirjoitin Bootylicious-kappaleen, Beyoncé kertoo viitaten Destiny’s Child -yhtyeen vuonna 2001 julkaistuun hittiin.

Beyoncé kertoo tämän olleen alkusysäys sille, että hän haluaa voimaannuttaa muita omilla tekemisillään.

Lue myös: Beyoncé joutui murtovarkauden kohteeksi - rosvot veivät mukanaan valtavan määrän arvoesineitä

Lue myös: Beyoncé teki musiikkihistoriaa Grammy-gaalassa: "Maaginen yö"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat