Kuva: MTV3

Salatut elämät -näyttelijä Emma Nopanen saa haastaa itseään töissä - yksi kohtaus vaati rutkasti taustatyötä

18.08.2021 20:15 - Henna Koste

Nella Tammista näyttelevä Emma Nopanen iloitsee, että merkittävään kohtaukseen panostettiin.

Näyttelijä Emma Nopanen, 20, on antanut kasvonsa Salatut elämät -sarjan Nellalle. Aiemmin Nellaa näytteli Sonja Kasurinen. Suosikkisarjassa 17-vuotiaana aloittanut Nopanen muistelee jännittäneensä palauteryöppyä, kun hän hyppäsi toisen näyttelijän saappaisiin. Eikä aivan turhaan. Kärkkäimmät eivät jättäneet mielipidettään kertomatta. Nopanen tietää, että muutos herättää aina tunteita.

- Palaute oli pääasiassa positiivista. Tiesin, että osa jäisi kaipaamaan vanhaa näyttelijää. Toki joidenkin piti kertoa, että edellinen Nella oli paljon parempi. Töissä tuettiin minua hyvin, Nopanen sanoo nyt.

Nellan roolissa Nopanen on päässyt haastamaan itseään näyttelijänä. Parhaiten mieleen on jäänyt synnytyskohtaus. Sarjassa Nella tuli vahingossa raskaaksi, mutta lapsen isä Ressu katosi kuvioista.

- Synnytyskohtauksen tekeminen oli todella siistiä ja mielenkiintoista. Tein taustatyötä ja katselin synnytysvideoita YouTubesta. Synnytyskohtauksia tehtiin koko päivä, joten niihin saatiin käyttää aikaa. Ei ollut mitään hoputtamista, vaan pystyin hakemaan oikeaa fiilistä ja kasaamaan itseni, Nopanen muistelee.

Kaksi vuotta sitten ylioppilaaksi kirjoittanut Nopanen on tyytyväinen työtilanteeseensa.

- Minulla ei ole tällä hetkellä tarkempia suunnitelmia tulevaisuuteen. Keskityn nyt Salkkareihin, sillä viihdyn siellä hyvin. Minulla ei ole mikään kiire, Nopanen sanoo.

Lue myös: Salatut elämät palaa kesätauolta historiallisella tavalla

Lue myös: Tommi Taurula kertoo hauskat faktat Salkkareiden kaljakohtauksista: "Eihän katsoja sitä tiedä"

Uusimmat