Kuva: AOP

Lähde paljastaa: The Crownin uudella kaudella nähdään suhde, jonka penkomista brittihovi ei hyväksy

20.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uusi kausi voi hiertää kuninkaallisia.

Netflixin brittihovista kertovan The Crownin tulevalla kaudella nähdään lähteen mukaan ihmissuhde, jonka penkominen raivostuttaa brittikuninkaallisia.

Kyseessä on kuningatar Elisabetin, 95, tänä vuonna edesmenneen puolison prinssi Philipin suhde Penny Knatchbulliin, 68. Knatchbull oli prinssiä 30 vuotta nuorempi ja suhde herätti aikanaan hämmennystä, vaikka sanojensa mukaan prinssi ja Knatchbull pysyivät vain ystävinä.

- Tämä on suhde, joka luonnollisesti nostatti joitakin kulmakarvoja ja innoitti kuiskintaa, mutta Philip ja Penny vakuuttivat olevansa vain ystäviä, lähde kuvailee.

The Crownin tekijöitä suhde kiinnostaa, mutta brittihovi suhtautuu sen filmatisointiin lähteen mukaan nyreästi.

- The Crownin tekijät uskovat, että se on tutkimisen arvoinen suhde. Mutta hyvin henkilökohtainen suhde tuskin saa juonenkääntenä hyväksyntää kuningattarelta tai muulta kuninkaalliselta perheeltä, lähde epäilee.

Knatchbullia esittämään on nimetty kokenut näyttelijä Natascha McElhone, 51, jonka uskotaan myös osaltaan viestivän suhteen tärkeydestä uudella kaudella.

- Nataschan kaltaisen näyttelijäkonkarin roolittaminen heijastaa sitä, kuinka näkyvä suhde on, lähde arvelee.

Knatchbull ja prinssi Philip tapasivat jo nuorina, oletetusti jo vuonna 1974 ja olivat toistensa läheisiä uskottuja vuosikymmenten ajan. 

Lue myös: Ensimmäinen kuva The Crownin uudesta kuningattaresta julki - kaikki, mitä tulevasta kaudesta tiedetään

Lue myös: Ensimmäiset kuvat julki - katso ketkä ovat The Crown -sarjan uudet Diana ja Charles

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat