Kuva: AOP

Audrey Hepburnin jalanjäljillä: Beyoncé poseeraa ikoninen ja uniikki Tiffany-koru kaulassaan

24.08.2021 13:15 - Senja Rapila

Tuoreissa kuvissa Beyoncé nähdään ikoninen Tiffany-timantti kaulassaan.

Beyoncé, 39, ja Jay-Z, 51, ihastuttavat tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa poseeraamalla Tiffany & Co. -jalokivibrändin uudessa kampanjassa. Beyoncé on julkaissut Instagram-tilillään otoksia, jotka ovat osa About Love -nimistä kampanjaa.

Kuvissa Beyoncén kaulassa nähdään harvinaisuus, nimittäin brändin ikoninen 128,54 karaatin Tiffany-timantti, joka muistetaan muun muassa ikonisen näyttelijä Audrey Hepburnin käyttämänä Aamiainen Tiffanylla -elokuvan tiimoilta.

USA Today -lehden tietojen mukaan Beyoncé on järjestyksessä neljäs nainen, joka on pukenut kyseisen, yli 25 miljoonan euron arvoisen timantin kaulaansa sen löytämisen jälkeen.

Raakatimantti löydettiin Etelä-Afrikasta kaivoksesta vuonna 1877 ja sen osti Tiffany & Co. -jalokiviliikkeen perustaja Charles Lewis Tiffany. Hän leikkautti ja hiotutti raakatimantin Pariisissa 128,54 karaatin timantiksi, ja nimesi sen Tiffanyksi.

Aiemmin timantti on nähty E. Sheldon Whitehousen kaulakorussa vuonna 1957, tämän jälkeen Hepburnin kaulassa vuonna 1961 ja myöhemmin Lady Gagan kaulassa Oscar-gaalassa vuonna 2019.

Beyoncé on myös ensimmäinen värillinen nainen, joka nähdään Tiffany-timantti kaulassaan.

Lue myös: Beyoncé joutui murtovarkauden kohteeksi - rosvot veivät mukanaan valtavan määrän arvoesineitä

Lue myös: Beyoncén painoa vahdattiin julkisesti jo teini-iässä, avautuu nyt: "Olen kuluttanut liikaa aikaani dieetteihin"

Lue myös: Mikä on vaatekappale, jonka olisi hyvä löytyä jokaisen kaapista? Beyoncén stylisti kertoo

Lähde: USA Today, Tiffany

Kilpailut

Uusimmat