Tällainen on videopelien ja reality-sarjojen yhteensulautuminen - katso traileri!

04.09.2009 17:27 - Eeva Rajala

Tämän viikon ensi-iltaelokuvista Skavabölen pojista ja Kunniattomista paskiaisista on riittänyt juttua jo hyvin ennen ensi-iltaan. Millainen sitten on elokuva Gamer, joka myös saa ensi-iltansa tänään?

Gamer-elokuva kertoo lähitulevaisuudesta, kun videopelit ja reality-ohjelmat ovat sulautuneet toisiinsa. Eli tietokonepelin avatar onkin oikeasti lihaa ja verta.

Uuden sukupolven peleissä pelihahmoina esiintyvät oikeat ihmiset, jotka ottavat vastaan käskyjä pelaajilta suoraan aivokuoreensa. Äärimmäinen viihdemuoto on villinnyt niin katsojat kuin pelaajatkin kautta maailman.

Elokuvaa tähdittävät muun muassa Gerard Butler, Ludacris-nimellä paremmin tunnettu Chris Bridges ja John Leguizamo. Katso Gamer-elokuvan traileri tästä! (YouTube.com)

Quentin Tarantinon Kunniattomat paskiaiset -elokuvassa Brad Pitt esittää viiksekästä luutnanttia, joka järjestää ryhmän juutalaissotilaita käymään kohteidensa kimppuun. Tavoitteena on tuhota natsidiktatuurin johto. Katso elokuvan traileri tästä ja päätä, onko tämä sinun ensi-iltavalintasi.

Nessut kannattaa varata mukaan, jos menee katsomaan draamaelokuvaa Skavabölen pojat. Elokuva on traaginen, mutta lämminhenkinen tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa. Koskettavassa elokuvassa nähdään muun muassa Martti Suosalo, Elina Knihtilä ja Tommi Korpela. Katso elokuvan traileri tästä!

Ensi-iltansa saa tänään myös draamaelokuva Coco Chanel & Igor Stravinsky. Katso elokuvan traileri tästä!

Kilpailut

Uusimmat