Kuva: AOP

Musta kuningatar -tähti avautuu pelottavasta paparazzikokemuksestaan: "Menin itkien kotiin"

30.08.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Anya Taylor-Joy pyysi paparazzeja huomioimaan muutaman asian.

Musta kuningatar -sarjasta suuren yleisön tietoisuuteen noussut Anya Taylor-Joy, 25, totuttelee edelleen elämään uudenlaisessa julkisuudessa. Lahjakas näyttelijä, josta tuli suuri suosikki viime vuonna Netflixin hittisarjan myötä avautui elämästään ihailijoiden sekä paparazzien keskellä.

- Useimmat ihmiset ovat suloisia ja haluavat vain keskustella. Rakastan sitä. On kuitenkin myös toisenlaisia kohtaamisia. Tilanteita, joissa olet yksin 20 ihmistä vastaan ja tunnet olosi turvattomaksi. Se voi olla hyvin pelottavaa, kun suuri joukko miehiä on hyvin lähellä kameroineen ja juoksee perässäsi, hän täsmentää kokemuksiaan paparazzien kanssa.

Taylor-Joyn mukaan eräs kohtaaminen paparazzien kanssa oli niin pelottava, että hän päätyi itkien kotiin.

- Menin kotiin ja itkin. Sitten kuitenkin tajusin sen, hän kertoo ja jatkaa:

- Seuraavana aamuna menin ulos ja sanoin: Hei, minä olen Anya. Voisitteko laskea kameranne, niin esittäydytään? Muistutin heitä siitä, että en ole saalis, enkä halua juosta. Sen sijaan sanoin haluavani ymmärtää sitä, että tämä on heidän työtään. Pyysin heitä ottamaan huomioon sen, että olen pienikokoinen nainen, jolle tilanne saattaa olla pelottava. Sanoin, että toiveeni on, että saamme sen toimimaan niin, että he voivat tehdä työtään eikä minun tarvitse pelätä, hän sanoo. 

Paparazzien häiritsevä käyttäytyminen on ollut puheenaiheena vuosien ajan. Se on noussut esiin muun muassa Britney Spearsin kohdalla. Hiljattain siitä avautui myös Dua Lipa

- Kun kävelen kadulla ja paparazzit yrittävät saada minusta kiusallisia kuvia, saatan tuntea itseni ahdistuneeksi, oikeasti. Britneytä piiritettiin jo ennen sosiaalista mediaa, jolloin kuvien räpsimiselle ei ollut mitään sääntöjä, Dua Lipa kertoo Los Angeles Timesin haastattelussa.

Lipan koko haastattelun voit lukea täältä.

Lue myös: Musta kuningatar -tähden oma hiustyyli hurmaa - täysi vastakohta roolihahmolle

Lue myös: Netflix-hitin tähti ei pidä itseään viehättävänä: "En ole tarpeeksi kaunis ollakseni elokuvissa"

Lue myös: Millaisen muodonmuutoksen Musta kuningatar -sarjan tähti kokee ennen kuvauksia? Video paljastaa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat