Kuva: AOP

Suicide Squad -tähti vastasi kollegansa kohukommenttiin: "Hän haluaa saada tunnustusta"

30.08.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

John Cena tähdittää tällä hetkellä muun muassa Suicide Squad -sekä Fast & Furious 9 -elokuvia.

Näyttelijät Dwayne "The Rock" Johnson, 49, John Cena, 44, sekä Dave Bautista, 52, jakavat samanlaisen taustan, sillä jokainen heistä on työskennellyt ennen Hollywoodia showpainijana WWE-organisaatiossa.

Kesällä Twitterissä levisi viraaliksi kommentti, jonka oli antanut Bautista. Eräs fani oli nimittäin kysynyt, haluaisiko mies työskennellä Johnsonin tai/ja Cenan kanssa, ja Bautista vastasi, että ei.

"En, sillä minulla on kaikki hyvin", Bautista kirjoitti.

Vastikään Esquire-julkaisu oli kysynyt Cenalta, mitä mieltä hän oli ollut Bautistan twiitistä. Cena kertoi olevansa asiasta surullinen, mutta ymmärtävänsä myös kommentin täysin.

- Tietenkin olen surullinen, sillä Dave Bautista on uskomattoman lahjakas näyttelijä ja hän on tehnyt mahtavaa työtä. Kun joku tekee tällaisen lausunnon, on tärkeää katsoa sitä eri näkökulmasta, Cena sanoi.

Dave Bautista. (kuva: AOP)

- Dave on tehnyt todella kovasti töitä ja hän todellakin haluaa antaa kaikkensa niille hahmoille, joita hän esittää. Ymmärrän siis kaiken 100 prosenttisesti, sillä hän haluaa saada tunnustusta tekemästään työstä. Minulla ei ole todellakaan mitään Davea vastaan enkä usko, että hänellä on mitään minua vastaan, Cena jatkoi.

Dave Bautista on tähdittänyt Guardians Of The Galaxy-, Avengers- sekä Army of the Dead -elokuvia. Cena on viime aikoina näytellyt taas Suicide Squad- ja Fast & Furious 9 -leffoissa.

Lue myös: Margot Robbie paljasti nolona muiston kollegastaan - eksä fanitti ja asia näkyi jopa makuuhuoneessa

Lue myös: "Kuin Paul Walkerin lähettämä" - Vin Diesel kertoo, kuinka valitsi uuden näyttelijän F9-leffaan

Lue myös: Guardians of the Galaxy -tähti jättää pian Marvel-maailman - "En uskonut sen olevan uutinen"

Lähde: Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat